Δύο από τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζει αυτές τις ημέρες ο Γιάννης Χατζηνικολάου για τον Πλατανιά είναι ο Ιάκοπο Λα Ρόκα και ο Βιτάλι Ζέλουντοκ.
Ο πρώτος είναι Ιταλός αμυντικός, γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1984, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Γκρασχόπερ.
Στην Ελβετία είχε ξεχωρίσει μέσα από τις εμφανίσεις του με τη Μπελιντσόνα (89 συμμετοχές σε 4 σεζόν), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Προ Βερτσέλι, Κιέτι, Φερμάνα και Σάσαρι Τόρες.
Όσον αφορά τον Ζέλουντοκ είναι Λευκορώσος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 11 Αυγούστου 1986, που άνηκε στη F.C. Μινσκ (Α\’ Εθνική Λευκορωσίας) και μάλιστα είχε αγωνιστεί σαν αντίπαλος του Πλατανιά στις 6 Ιουνίου σε φιλικό παιχνίδι με την Επισκοπή στο Μάλεμε.
Η ρεθυμνιώτικη ομάδα είχε κερδίσει τότε με 1-0 και για ένα ημίχρονο είχε καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο Λευκορώσος γκολκίπερ, που όμως δεν μπόρεσε να μετεγγραφεί στους \”νεοφώτιστους\” στη Football League 2, λόγω του ορίου ηλικίας που υπάρχει.
Ο Πλατανιάς ενδιαφέρθηκε άμεσα να \”τσεκάρει\” τον Ζέλουντοκ, που όπως μάθαμε πραγματοποιεί προπονήσεις εδώ και καιρό με τους \”ερυθρόλευκους\”, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.
Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να παίξουν στο φιλικό της Πέμπτης (2/8) με την Κασσιόπη, όπως και ο Ντόε, αλλά και ο Μέντες. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook