Να επιληφθεί άμεσα η διεύθυνση του Κορυδαλλού ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο απειλεί, όπως υποστηρίζει, τη ζωή της, ζητά η Βίκυ Σταμάτη με σχετικό γραπτό αίτημα που υπέβαλε μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Χειρδάρη στη διευθύντρια των φυλακών.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, που κρατείται στον Κορυδαλλό από τον περασμένο Απρίλιο, αναφέρει στο σχετικό αίτημά του πως η πελάτισσά του, του τηλεφώνησε και του εκδήλωσε την «εντονότατη ανησυχία της για τη σοβαρή επιδείνωση της υγείας της χθες και πολύ περισσότερο σήμερα».

Όπως αναφέρει ο κ. Χειρδάρης, η Β. Σταμάτη εξετάστηκε από ιατρό την περασμένη Τρίτη, η οποία απεφάνθη ότι «χρειάζεται επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση». Κατόπιν όλων αυτών, ο δικηγόρος της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου ζητά από τη διεύθυνση των φυλακών να επιληφθεί άμεσα «ώστε να επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κ. Σταμάτη, δεδομένου, όπως λέει, η ίδια του επισήμανε πως υπάρχει άμεσος και μεγάλος κίνδυνος για την υγεία και τη ζωή της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook