Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την κρίσιμη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για διαρροές τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου όσο και από το υπουργείο Οικονομικών, σχετικά με τη στάση που τηρούσε το προηγούμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η… σύρραξη έληξε με παρέμβαση του κ. Σαμαρά, ο οποίος φέρεται να τους είπε: «Σταματήστε τα αυτά. Η χώρα βρίσκεται σε επικίνδυνο σημείο».

Σημειώνεται ότι μετά τη σύσκεψη των αρχηγών, ο κ. Βενιζέλος σε ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος για προσωπικές επιθέσεις που, όπως είπε, δέχτηκε από «κάποιους κύκλους».

«Ήδη, έγινα στόχος προσωπικών επιθέσεων από κάποιους κύκλους που συνηθίζουν να λένε γνωστές εξυπνάδες, για μειωμένη υπευθυνότητα. Αυτό το βρίσκω χυδαίο και ανιστόρητο.

Είναι προσβολή απέναντι στα βάρη που σήκωσε και σηκώνει το κόμμα μας και εγώ προσωπικά. Η χώρα, λέω στους κυρίους αυτούς, βρίσκεται μέσα στην Ευρώπη και μέσα στο ευρώ γιατί κάποιοι άνθρωποι σηκώσαμε το βάρος και την κρατήσαμε μέσα στο ευρώ» είπε ο κ. Βενιζέλος.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook