Στην τρίτη του…προσπάθεια, συνελήφθη στο Ηράκλειο, ένας 30χρονος Έλληνας, την στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει χρήματα απο ταμειακή μηχανή εμπόρου της λαικής αγοράς. Όπως διαπιστώθηκε, ο ίδιος είχε προσπαθήσει να κλέψει και μια μοτοσικλέτα, ενώ είχε κλέψει και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ειδικότερα, ο 30χρονος, σε χώρο λαϊκής αγοράς, εκμεταλλευόμενος ενασχόληση 33χρονου εμπόρου, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ περίπου. Όμως κατά την τέλεση της πράξης του, έγινε αντιληπτός από τον 33χρονο και συνελήφθη, από προστρέξαντες αστυνομικούς της ανωτέρω Ομάδας.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω συλληφθείς χθες το πρωί, αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 73χρόνου ημεδαπού, έγινε όμως αντιληπτός από τον παθόντα και τράπηκε σε φυγή.

Επίσης χθες το πρωί, ο 30χρονος εισήλθε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθούσα.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook