Μετά από το τη Γερμανική εφημερίδα «die Welt» και τη Νορβηγική εφημερίδα “Τhe Oslo Τimes” – οι οποίες έκαναν ειδικές αναφορές στο έργο του Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη χαρακτηρίζοντας τον ως «έναν από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους στην Ελλάδα», ένα ακόμη δημοσίευμα – από την Κύπρο αυτή τη φορά – του μηνιαίου πολιτικού, οικονομικού και επιχειρηματικού περιοδικού «EuroΚέρδος» αναφέρεται με τα θερμότερα λόγια στο πρόσωπο του Δήμαρχου Χανίων.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Μανώλης Σκουλάκης, χαρακτηρίζεται ως «ένας πολύ πετυχημένος και αγαπητός Δήμαρχος, με μεγάλη προσφορά στα Χανιά, προσφορά στην Κρήτη και στην Ελλάδα γενικότερα, επί χρόνια βουλευτής και για πέντε χρόνια Υπουργός Υγείας».

Επίσης το δημοσίευμα χαρακτηρίζει το Δήμαρχο Χανίων ως «πολύ καλό και συνεπή φίλο της Κύπρου» κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην υποδοχή και φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της 15μελής ομάδας Κυπρίων δημοσιογράφων που επισκέφθηκαν πρόσφατα τα Χανιά ως προσκεκλημένοι του Ομίλου εταιρειών Λεπτός, από τον ίδιο το Μ. Σκουλάκη – στο Δημαρχείο Χανίων – αλλά και στις αναφορές του Δημάρχου για «τη στενή αδελφική σχέση των Κυπρίων και των Κρητικών αλλά και για την ιδιαίτερη αγάπη του ιδίου για τους Κυπρίους».

\"\"Τουρισμός & θετικές εντυπώσεις για φιλοξενία και καθαριότητα

Στο τετρασέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν οι Κύπριοι δημ/φοι από την επίσκεψη τους στα Χανιά αλλά και στην καθαριότητα που υπάρχει σε όλους τους χώρους του δήμου Χανίων, με το συντάκτη του άρθρου να σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η φιλοξενία, η καλή διάθεση, το χαμόγελο, και η καθαριότητα σε όλους τους χώρους, παραλίες και τοπία που επισκεφτήκαμε».

Τέλος, το εν λόγω δημοσίευμα – το οποίο αποτελεί μια πολύ καλή τουριστική προβολή των Χανίων, στην Κυπριακή τουριστική αγορά – χαρακτηρίζει τα Χανιά ως «τη Βενετία της Ανατολής» και ως «μέρος με σπάνια ομορφιά, με πλούσια ιστορία και πολιτισμό και αμέτρητες ήσυχες παραλίες και χωριά – στα οποία οι επισκέπτες θα απολαύσουν σίγουρα την μοναδική φιλοξενία των κατοίκων της και θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες ακολουθώντας τα ίχνη του παρελθόντος».

«Αν ονειρεύεστε ένα σπίτι στη θάλασσα, ονειρεμένες παραλίες, υγιεινή διατροφή και αναζωογόνηση, σε πολύ ελκυστικές τιμές αλλά υψηλή ποιότητα τότε τα Χανιά αναμφισβήτητα θα μπορούσε να είναι η επιλογή σας!» καταλήγει το περιοδικό προτρέποντας τους Κύπριους αναγνώστες αυτού να επισκεφτούν τα Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook