Από βδομάδα σε βδομάδα μετατίθεται η εκδίκαση της έφεσης του Εργοτέλη για την αφαίρεση βαθμών από τον Πανιώνιο από την ΕΠΟ, αλλά η Super League ζήτησε αναβολή και για τις 9 Αυγουστου διότι ο νομικός της σύμβουλος, Γιάννης Οικονομάκης, βρίσκεται σε διακοπές…

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την προσφυγή στην ΕΙΜ για τις υποθέσεις των αντικανονικών μεταγραφών του Πανιωνίου και της Κέρκυρας τον περασμένο Ιανουάριο, η ΠΑΕ Εργοτέλης έχει ζητήσει και την εκτέλεση των τελεσίδικων αποφάσεων αφαίρεσης βαθμών από την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Πρόκειται για τις υποθέσεις των Μπέλιτς και Λάτκα, που έφτασαν μέχρι τον τρίτο βαθμό, όπου πλέον οι ποινές αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε υπόθεση οφείλουν να είναι άμεσα εκτελεστέες.

Η Super League αρνήθηκε να επιβάλει τις ποινές και η κρητική ΠΑΕ προσέφυγε στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι μέχρι τον Οκτώβριο του 2008, ο Οικονομάκης ήταν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, θέση από την οποία παραιτήθηκε όταν ανέλαβε νομικός σύμβουλος της Λίγκας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook