Έγκριση για το Εθνικό Στάδιο Χανίων πήρε σήμερα ο Α.Ο. Χανιά από την Διοίκηση του Ε.Α.Κ. Χανίων.

Οι πληροφορίες του Flashnews.gr, νωρίτερα σήμερα, ανέφεραν ότι η χανιώτικη ομάδα πήρε έγκριση για τη χρησιμοποίηση του Εθνικού Σταδίου Χανίων, το οποίο θεωρείται και η ιστορική της έδρα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Ε.Α.Κ. Χανίων κ. Ιπποκράτη Μανουδάκη μας επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο ΑΟΧ ζήτησε για φιλικούς και επίσημους αγώνες σχετική άδεια για το Ε.Σ. Χανίων και το αίτημα του έγινε αποδεκτό.

\”Ο Α.Ο. Χανιά μας ζήτησε το Εθνικό Στάδιο Χανίων για προπονήσεις, φιλικούς και επίσημους αγώνες και από την πλευρά μας υπήρξε θετική ανταπόκριση και η απόφαση μας ήταν θετική στο αίτημα της ομάδας\” αναφέρει στις δηλώσεις του ο κ. Μανουδάκης.

Η ανακοίνωση ωστόσο του Α.Ο.Χ. στο επίσημο site της ομάδας (aoxania.gr), αναφέρει τα εξής:

\”Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά ενημερώνει τους Χανιώτες φιλάθλους ότι σήμερα απεστάλη η επίσημη δήλωση έδρας για το επόμενο πρωτάθλημα της FL2 και ότι πρώτη και μοναδική ουσιαστική επιλογή ήταν η έδρα που αγωνίσθηκε και πέρυσι, δηλαδή το Γήπεδο Περιβολίων. Εξάλλου, η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ αρκούμενη στις διαβεβαιώσεις των δημοτικών φορέων κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, δεν προτίθεται να αποστείλει αίτηση χρήσης για οποιοδήποτε άλλο γήπεδο.

Συνεπώς, η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ θα μπορέσει να προσφέρει στους φιλάθλους της αναβαθμισμένες υπηρεσίες με στεγασμένες όλες τις θέσεις που αντιστοιχούν στα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου που τιμώνται στα 80 ευρώ και στα 130 για τις διακεκριμένες θέσεις που τοποθετούνται στο κέντρο της δυτικής εξέδρας, ενώ διατίθενται και εισιτήρια πρώτου γύρου στα 50 ευρώ. Ακόμη, το κυλικείο του γηπέδου θα λειτουργήσει πλήρως ανακαινισμένο σε διαφορετικό χώρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με ικανοποιητικότατο ρυθμό και για αυτό τον λόγο ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά ευχαριστεί από καρδιάς τους φιλάθλους του\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook