Με την λαμπρή γιορτή στο κολυμβητήριο Χανίων "έπεσε" η αυλαία της δύσκολης αλλά επιτυχημένης σεζόν για το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Το οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιβεβαιώθηκε στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (1/8) στο κολυμβητήριο Χανίων και με την οποία έπεσε η αυλαία μίας δύσκολης αλλά και επιτυχημένης χρονιάς.

Τα ανδρικά αλλά και τα γυναικεία τμήματα του Ν.Ο.Χ. είχαν τη δυνατότητα να αναμετρηθούν μεταξύ τους, δημιουργώντας "ανακατεμένες" ομάδες οι οποίες διακρίθηκαν για το πάθος τους για νίκη! Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και φιλικό μεταξύ όλων των ομάδων, με τα παιδιά κυρίως που συμμετείχαν, να στέλνουν ένα πολύ χαρούμενο και αισιόδοξο μήνυμα ενόψει της επόμενης περιόδου.

Ξεχωριστή ήταν η αναμέτρηση των κατηγοριών Προμίνι και εκμάθησης υδατοσφαίρισης, με τα παιδιά να δίνουν την εντύπωση ότι ο Όμιλος μπορεί να στηριχθεί πάνω τους τα επόμενα χρόνια!

Την παράσταση πάντως "έκλεψε" ο αγώνας των παλαιμάχων αθλητών του Ν.Ο.Χ., όπου συμμετείχαν ονόματα με τεράστια ιστορία στην ελληνική υδατοσφαίριση, όπως ο Μάκης Βολτυράκης που ήταν ανίκητος κάτω από τα δοκάρια και ο Αντώνης Βλοντάκης που πριν από λίγες μέρες "κρέμασε" το σκουφάκι του και ήταν εντυπωσιακός όσον αφορά την απόδοση που είχε.

Αναλυτικά η ομάδα των παλαιμάχων, στον αγώνα των οποίων συμμετείχε και το τεχνικό επιτελείο του Χανιώτικου Ομίλου, ήταν η εξής: Μάκης Βολτυράκης, Αντώνης Μπατσάκης, Δημήτρης Χατζηδάκης, Γιάννης Χατζηαναστασίου, Αντώνης Βλοντάκης, Σπύρος Βλοντάκης, Μανούσος Βιζυράκης, Αλέκος Κουβαριτάκης, Τάσος Παραβάς, Γιάννης Ζαγουράκης, Γιώργος Φραγκέδης, Μαρία Μανωλιουδάκη, Κλεάνθη Πενταράκη.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με έναν πλουσιότατο τραπέζι που παρατέθηκε στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου και στο οποίο, αν μη τι άλλο... συμμετείχαν άπαντες!