Εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους του Β ΚΑΠΗ, αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής της Νέας Χώρας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 και ώρα 20:30 το βράδυ, από τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (ΔΟΚΟΙΠΠ) του Δήμου Χανίων.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την πλήρη ανακαίνιση του Β΄ΚΑΠΗ Νέας Χώρας, με κύριο στόχο να προσφέρει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες καλύπτοντας τις ανάγκες σε φροντίδα, απασχόληση και ψυχαγωγία των συμπολιτών μας της τρίτης ηλικίας.

Ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης στο σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο Δήμος Χανίων δίνει προτεραιότητα στις κοινωνικές και προνοιακές δομές και παρά τα δύσκολα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεσμεύεται, σε κάθε περίπτωση, για την στήριξη αλλά και την επέκτασή τους».

Υπενθύμισε μάλιστα στο σημείο αυτό, ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής, λειτούργησαν τρία νέα ΚΑΠΗ του Ακρωτηρίου, του Βαμβακόπουλου και του Δαράτσου.

Η Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ Δήμου Χανίων Χρύσα Μαρκάκη- Χαριτάκη αναφέρθηκε στην οργανωμένη και συστηματική δουλειά των εργαζομένων στα ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων καθώς και ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Β΄ΚΑΠΗ στα μέλη, αφού διαθέτει για το σκοπό αυτό Γιατρό, Κοινωνική Λειτουργό, Φυσικοθεραπεύτρια, Νοσηλεύτρια και Οικογενειακή Βοηθό.

Η ψυχαγωγική βραδιά περιλάμβανε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα καθώς και παραδοσιακό κέρασμα διασκεδάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τα μέλη του καθώς και τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση αυτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook