Ο πολιτιστικός σύλλογος Μονής Μαλεβυζίου σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΜ διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων ξεκινώντας από το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 , πραγματοποιώντας συναυλία παραδοσιακής και έντεχνης κρητικής μουσικής με το συγκρότημα του Δημήτρη Αντ. Αποστολάκη , στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου

λαούτο-τραγούδι Δημήτρης Α. Αποστολάκης

λύρα Μανόλης Καμπουράκης

λαούτο Αντώνης Αποστολάκης

κρουστά Μηνάς Παιγνιωτάκης

Ελεύθερη είσοδος

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/8/1

Την Kυριακή 5 Αυγούστου 2012 ο πολιτιστικός σύλλογος της Μονής παρουσιάζει τον καραγκιοζοπαίκτη Άθω Δανέλλη και την παράσταση «οι περιπέτειες του Καραγκιόζη».

Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο της παιδικής χαράς με ελεύθερη είσοδο και ώρα έναρξης 9,30μμ

Ο \’Αθως Δανέλλης είναι ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες καραγκιοζοπαίκτες, που διατηρεί από το 1990 μόνιμες σκηνές με βραδινές παραστάσεις για ενήλικο κοινό, κρατώντας ζωντανή την παράδοση του ελληνικού Καραγκιόζη.

Διδάσκει την τέχνη του Θεάτρου Σκιών (ιστορία και θεωρία, ύφος και μίμηση ρόλος της μουσικής στην παράσταση, κατασκευή και ζωγραφική φιγούρας, σκηνικού και ρεκλάμας) σε σεμινάρια ανά την Ελλάδα, γράφει άρθρα και μελέτες και έχει την επιμέλεια εκδόσεων, ραδιοφωνικών εκπομπών και παραστάσεων. Το 2007 και το 2008 συμμετείχε στις ζωντανές παραστάσεις των ΧΑΪΝΗΔΩΝ, επίσης ηχογράφησαν τα CD «Ο Καραγκιόζης στη Γιουροβίζιον» και «Η Κάθοδος των Σαλτιμπάγκων>>

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/8/12

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονής θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 8 Αυγούστου και ώρα 5μ.μ. εργασίες καθαριότητας στο κοιμητήριο του χωριού μας.

Πολιτισμός είναι να φροντίζουμε για την καθαριότητα του χώρου όπου βρίσκονται αγαπημένα μας πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook