Ο Στέφανος Μαρτσάκης έκανε \”σεφτέ\” στα γκολ προετοιμασίας του Πλατανιά ενόψει της παρθενικής συμμετοχής στη Super League.
Ο 22χρονος Χανιώτης επιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ των \”ερυθρολεύκων\” στη φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στη \”νεοφώτιστη\” στη Football League 2 Κασσιόπη στο 78\’ με πλασέ από \”ασσίστ\” του Ναζλίδη.
Για την χανιώτικη ομάδα δοκάρι είχε στο 35\’ ο Λα Ρόκα, που είναι Ιταλός αμυντικός υπό δοκιμή, έπειτα από σέντρα του Κουρτεσιώτη.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δοκίμασε τέσσερις ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι αυτό, αφού πέρα από το Λα Ρόκα, έπαιξαν και οι Ντόε, Ζέλοντουκ και Έσκελανς (Βέλγος επιθετικός).

Το φιλικό διεξήχθη κάτω από ασταμάτητη βροχόπτωση, ενώ για τον Πλατανιά για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Δράμι, Πάγκαλος, Αργυρόπουλος, Κοκκαλάς και Γιακουμάκης.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Ισπανός Χουάν Αγκιλέρα Νούνιες, που αναμένεται να αποκτηθεί από τον Πλατανιά.

Οι καλύτερες φάσεις

2΄ : Ο Κάλαϊτζιτς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Αναστασάκος πετάχτηκε στην «καρδιά» της μικρής περιοχής του Ζάχου, πήρε την κεφαλιά, η οποία πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

13΄: Σέντρα του Μαραγκουδάκη από δεξιά, η άμυνα της Κασσιώπης ανέκοψε αρχικά και ο Ουκάρ σούταρε από πλεονεκτική θέση πάνω από την εστία του Ζάχου.

29΄ : Ο Ανυφαντής έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Τσούκλης από κοντά έκανε όμορφα το ανάποδο ψαλίδι που πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Πλατανιά.

35΄ : Ο Κουρτεσιώτης σέντραρε από αριστερ,ά ο Λα Ρόκα πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτ,ι που σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκίνη και στην επαναφορά δυνατό σουτ του Ντόε από πλεονεκτική θέση απέκρουσε όμορφα ο πορτιέρο των Κερκυραίων.

45΄ : Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ανυφαντή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια στην δεξιά του γωνία ο Λαζαρίδης.

51΄ : Ο Μιρτσέτα σέντραρε από αριστερά και ο Ουκάρ από τα όρια της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά, που πέρασε λίγο πάνω από την εστία της Κασσιώπης.

53΄ : Ο Κανακούδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η κεφαλιά του Λα Ρόκα πέρασε πάνω από το τέρμα του Γκίνη.

71΄ : Μετά από λάθος στην άμυνα της Κασσιώπης, ο Μαρτσάκης επωφελήθηκε μπήκε στην περιοχή από αριστερά πλάσαρε αδύναμα με τον να μπλοκάρει.

78΄ : Ο Ναζλίδης έκανε  την κεφαλιά-πάσα και τροφοδότησε τον Μαρτσάκη που μόνος μέσα από την περιοχή και αριστερά πλάσαρε στην αριστερή απέναντι γωνία της Κασσιώπης και σκόραρε το μοναδικό γκολ της φιλικής συνάντησης (1-0).

89΄ : Δυνατή εκτέλεση φάουλ του Κόκκινου από καλή θέση απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζέλοντουκ.

Πλατανιάς (Γιάννης Χαντζηνικολάου): Κηπουρός(33΄ Λαζαρίδης, 63΄ Ζέλοντουκ), Παληγεώργος(46΄ Τσοντάκης), Ντόε(46΄ Τζανής), Λα Ρόκα, Κουρτεσιώτης(46΄ Κανακούδης), Δέντσας(46΄ Γκονζάλες), Κάλαϊτζιτς(46΄ Δημήτρης), Μαραγκουδάκης(46΄ Μαρτσάκης), Ουκάρ, Έσκελανς(46΄ Μιρτσέτα), Αναστασάκος(46΄ Ναζλίδης)
 
Κασσιώπη (Ρομπέρτο Μπολάνο): Ζάχος (31΄ Γκίνης, 60΄Μητρογιάννης), Γυφτοκώστας (77΄ Αδάμου), Ανυφαντής(46΄ Παναγιώτου), Θεοδωρέλης, Μεσημέρης(73΄ Ρεκλείτης), Πάγκαλης(46΄ Κονισπολιάτης), Τσούκλης(46΄ Φούκης), Τσάτσος(46΄ Πετρόγιαννης), Καραγιάννης(46΄ Πελάης), Φαρούκ(46\’ Ίσσερης, 80΄ Παπανδρέου), Γραμματικόπουλος(46΄ Κόκκινος)


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook