Επίσημη μορφή παίρνει ο αγώνας των ομάδων της Δ’ Εθνικής για τα οφειλόμενα της πολιτείας που προέρχονται από επιχορηγήσεις περασμένων χρόνων. 
Η αρμόδια Επιτροπή που ηγείται και εκπροσωπεί τους συλλόγους των 10 Ομίλων, αποφάσισε κινητοποιήσεις ξεκινώντας από την αποχή στα πρωταθλήματα και μάλιστα απ’ αυτό το Σαββατοκύριακο. 
Συγκεκριμένα η συντονιστική επιτροπή απέστειλε έγγραφο στην ΚΕΔ, ζητώντας της να μην ορίσει διαιτητές για την ερχόμενη αγωνιστική. Μέσα σε όλα αυτά συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αναρτηθούν σε όλα τα γήπεδα πανό όπου θα κάνουν γνωστό τον αγώνα των συλλόγων που εκπροσωπούν την ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΟ. 
 Αξίζει να προστεθεί και η συνάντηση που είχε η συντονιστική επιτροπή με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο ζητώντας του να ρίξει τα πρόστιμα όπως και τα έξοδα τόσο των Διαιτητών όσο και των Παρατηρητών. Και μπορεί η ανταπόκριση που συνάντησαν να ήταν μεγάλη όμως ο κ. Πιλάβιος δεν δεσμεύτηκε για τίποτα, γεγονός που κάνει τους ιθύνοντες των ομάδων επιφυλακτικούς για τη συνέχεια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook