Πολιτιστικές βραδιές, με τη συμμετοχή Χανιωτών Καλλιτεχνών και Συγκροτημάτων, πραγματοποιούνται στο χώρο της Έκθεσης του Αγροτικού Αυγούστου 2012,στη Δυτική Τάφρο, του Ενετικού Λιμανιού Χανίων.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012, παρουσιάζονται Ο Παγκρήτιος Όμιλος Βρακοφόρων, ο Ιστορικός Λαογραφικός Σύλλογος «Κρητικές Μαδάρες» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Ρόδο», ενώ την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012, ο Ανδρέας Λιλικάκης και ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων «Ο Ψηλορείτης», με τη συνοδεία πάντα των Μουσικών, Στέλιου Βαμβακά, στη Λύρα, Αρτέμη Σαραντολάκη στο Λαούτο, Μάνου Κωστογιάννη στα Πλήκτρα και Κώστα Φραντζεσκάκη στα Κρουστά.

Εξάλλου, την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012, τραγουδάει ο Γιώργος Μοτάκης ενώ χορεύουν ο Χορευτικός Σύλλογος «Η Παράδοση» και ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων «Αροδαμός».

Οι πολιτιστικές βραδιές αρχίζουν στις 9 το βράδυ, ενώ η Έκθεση λειτουργεί από τις 7:30 το απόγευμα μέχρι το 11:30 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σήμερα τα εγκαίνια της Έκθεσης

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Παρασκευή στις 20:30, στη Δυτική Τάφρο του Ενετικού Λιμανιού Χανίων, ανοίγει τις πύλες του, ο «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012».

Την Έκθεση θα εγκαινιάσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Ο Λαογραφικός Όμιλος Χανίων και ο Παραδοσιακός Σύλλογος «Σταυραετοί» θα χορέψουν Κρητικά Παραδοσιακά Τραγούδια με τη συνοδεία των Μουσικών: Λύρα: Στέλιος Βαμβακάς, Λαούτο: Αρτέμης Σαραντολάκης, Πλήκτρα: Μάνος Κωστογιάννης και Κρουστά: Κώστας Φραντζεσκάκης.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων θα παρουσιάσει η Διευθύντρια της ΕΡΑ Χανίων, κ. Άννα Καρέλα – Μακράκη.

Η έκθεση, θα είναι ανοικτή τις ώρες 19.30 – 23.30, καθημερινά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook