Πριν λίγο καιρό, ο Ισπανός βασιλιάς είχε ατύχημα σε σαφάρι στην Ισπανία. Αυτή τη φορά, αντιμετώπισε με... βασιλικό τρόπο, νέο ατύχημα στην Ισπανική πρωτεύουσα.

Την ώρα που περνούσε από την είσοδο  του υπουργείου Άμυνας, στη Μαδρίτη, ο Χουάν Κάρλος, γλίστρησε, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο έδαφος.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον βοηθήσουν να σηκωθεί. Ο Ισπανός μονάρχης επισκεπτόταν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Μαδρίτη.

Παρά τη... βασιλική του πτώση, συνέχισε την επίσκεψή του και μίλησε στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί για τις δηλώσεις του με εμφανή τα σημάδια του ατυχήματος στη μύτη και τα χείλη.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο o Ισπανός βασιλιάς είχε τραυματιστεί και πάλι στη διάρκεια σαφάρι ελεφάντων στη Μποτσουάνα.

Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε άλλωστε  το πανάκριβο ταξίδι που οργάνωσε ο Χουάν Κάρλος στην αφρικανική χώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης στην πατρίδα του και μάλιστα εν αγνοία της ισπανικής κυβέρνησης αναγκάζοντάς τον να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.news247.gr