Εξιχνιάστηκε, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου, υπόθεση κλοπής καλωδίων χαλκού και κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Πιο συγκεκριμένα μετά από τηλεφωνική καταγγελία ότι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Χουμερίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, σε έρευνα που διενεργηθηκε μέσα σε ελαιώνα, εντοπίστηκαν περίπου τριάντα (30) κιλά καλωδίων χαλκού, τα οποία ήταν στο τελικό στάδιο της καύσης των πλαστικών περιβλημάτων τους.

Στο συγκεκριμένο σημείο, υπήρχε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 22χρονου αλλοδαπού υπήκοου Ρουμανίας ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε συνελήφθει ενας 59χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, πατέρας του 22χρονου, όπου οδηγούσε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, για το οποίο όπως προέκυψε είχε δηλωθεί κλοπή, την 20/07/2012 στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι, τα καλώδια χαλκού είναι ιδιοκτησίας της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και είχαν αφαιρεθεί από κοινού από τους 59χρονο και 22χρονο κατά το χρονικό διάστημα από 02-06-2012 έως 01-08-2012, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook