Ο διάδοχος του Sony Tablet S αποκαλύφθηκε μέσω μιας σειράς slides που διέρρευσαν και που ανακάλυψε το γερμανικό site Mobiflip.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν ένα λεπτότερο, ελαφρύτερο αλλά δυνατότερο tablet, με πληθώρα βελτιώσεων σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Το όνομα της νέας συσκευής φαίνεται πως θα είναι απλά «Xperia Tablet» και θα έρθει με τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 3 έως 1.4GHz, μνήμη μάλλον στο 1GB, Android 4.0 «ή νεότερο», χωρητικότητα 16GB, 32GB και 64GB, υποστήριξη 3G για δεδομένα και μπαταρία 6000mAh, ικανή για 10 ώρες browsing μέσω Wi-Fi.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του είναι το πληκτρολόγιό του, το οποίο θυμίζει αρκετά το πληκτρολόγιο του Microsoft Surface, αν και η υλοποίησή του είναι λίγο διαφορετική. Το πληκτρολόγιο τυλίγεται γύρω από την ταμπλέτα όταν δεν χρησιμοποιείται και κατά τη χρήση του λειτουργεί και ως kick-stand.

\"\"

Στα slides υπήρχε και μια εικόνα που παρέθετε «δοκιμαστικές» τιμές εμπορίου. Σύμφωνα με αυτές, το Xperia Tablet θα κοστίζει 449,99 δολάρια στην έκδοση των 16GB, 549,99 δολάρια στην έκδοση των 32GB και 649,99 δολάρια στα 64GB, τιμές οι οποίες πλησιάζουν αρκετά το iPad.

Η τιμή του πληκτρολογίου ορίζεται στα 99,99 δολάρια. Παράλληλα, στα slides αναφέρεται και μια σειρά παρελκομένων, όπως θήκες μεταφοράς, απλό stand, docking stand, καθώς και stand με ενσωματωμένα ηχεία.

Δεν αποκαλύπτεται δυστυχώς η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του, με βάση όμως την κυκλοφορία του Tablet S το τρίτο τρίμηνο του 2011, είναι πολύ πιθανό να δούμε το Xperia Tablet στα καταστήματα μέσα στους επόμενους μήνες.

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook