Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στην ΕΛΑΣ υπόθεση με στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων το οποίο βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στο Πυθαγόρειο της Σάμου, έχοντας κατά πληροφορίες καταναλώσει μεγάλη ποσότητα φαρμάκων ή χημικών. Ερευνάται η σχέση με καταγγελία για επίθεση και απόπειρα βιασμού

Ο 30χρονος άνδρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα φαρμάκων ή χημικών και ερευνάται η σχέση με καταγγελία για επίθεση και απόπειρα βιασμού που είχε κατατεθεί εις βάρος του.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο επαγγελματίας οπλίτης, που καταγόταν από την Άρτα, δεν παρουσιάστηκε στην μονάδα του το πρωί της Πέμπτης και όταν τον αναζήτησαν, έγινε αντιληπτή η τραγική εξέλιξη. Κατά μία ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, είχε αφήσει δίπλα του και ιδιόχειρο σημείωμα.

Αναμένονται τα αποτελέσματα από την νεκροψία-νεκροτομή του αρμόδιου ιατροδικαστή για να καθοριστεί το αίτιο του θανάτου.

Οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στον τοπικό ηλεκτρονικό Τύπο συνδέουν την υπόθεση με μία ακόμη, καθώς αναφέρουν ότι το προηγούμενο βράδυ, της Τετάρτης, στην περιοχή είχε διοργανωθεί μεγάλο beach party (λόγω και της Πανσελήνου).

Το πρωί της Πέμπτης μία 28χρονη παρουσιάστηκε αρχικά στο νοσοκομείο με μώλωπες και στη συνέχεια πήγε στις Αρχές για να καταγγείλει επίθεση και απόπειρα βιασμού.

Σε αυτή την εκδοχή, ο 30χρονος αναζητήθηκε και βρέθηκε νεκρός στο πλαίσιο αυτής της υπόθεσης.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook