Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Ο. Χανιά, αφού το Πρωτοδικείο ενέκρινε την αίτηση για ορισμό της νέας Διοίκησης.
Η χανιώτικη ομάδα μέσω ανακοίνωσης στο επίσημο σάιτ της αναφέρει ότι έστειλε αίτημα στο Δήμο Χανίων, με την οποία ζητάει τη συμμετοχή εκπροσώπου της στην επιτροπή που έχει δημιουργηθεί για τα έργα ανακατασκευής του γηπέδου Περιβολίων.
Θυμίζουμε ότι στη νέα διοίκηση είναι οι εξής:
Δρικάκης Σταύρος, Κακατσάκης Αναστάσιος, Λαγομιτζής Νικόλαος, Μαλαμαδάκης Νεκτάριος, Ντερμανάκης Ιωάννης, Ρουκουτάκης Ευστάθιος, Τσουρουνάκης Μιχαήλ
Αναπληρωματικά μέλη:
Βιριράκης Δημήτριος, Γιακουμάκης Νικόλαος
Ως υπεύθυνος τύπου ορίζεται ο κος Σταγάκης Ιωάννης
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
\”Το Πρωτοδικείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση με την οποία ορίζεται Διοίκηση στον Αθλητικό Όμιλο Χανιά και η πρώτη επίσημη συνεδρίαση του ΔΣ ορίσθηκε για τη Δευτέρα 6 Αυγούστου και ώρα 21.00 στα νέα γραφεία του Α.Ο. Χανιά επί της οδού Παπανδρέου 57. 

     Παράλληλα απεστάλη αίτημα προς τον Δήμο Χανίων με την οποία στα πλαίσια της δεδομένης καλής διάθεσης και του πνεύματος συνεργασίας που διέπει τον Όμιλο, ζητείται η συμμετοχή εκπροσώπου του στην Επιτροπή του έργου ανακατασκευής των Περιβολίων.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook