Τις θερμές του ευχαριστίες για την άψογη –όπως είπε- οργάνωση και τις υπηρεσίες που παρέχει το λιμάνι του Ηρακλείου, μετέφερε σήμερα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο πρόεδρος της Ιταλικής εταιρείας κρουαζιέρας «Costa Atlantica» κ. Τζάνι Ονοράτο.

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιάννη Μπρα, ο κ. Ονοράτο επισκεπτόμενος την Περιφέρεια Κρήτης ανέφερε ότι η εταιρεία του είναι πάρα πολύ ικανοποιημένη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο κρουαζιερόπλοιο «Costa Atlantica» που έχει ως βάση αναχώρησης και επιστροφής «Home Port» το Ηράκλειο.

Μάλιστα απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη είπε χαρακτηριστικά: «Η παρουσία μας εδώ θα συνεχιστεί, γιατί η κρουαζιέρα που προσφέρουμε από την Κρήτη προς τα όμορφα νησιά του Αιγαίου πηγαίνει πάρα πολύ καλά, και υπολογίζουμε ότι του χρόνου στην γραμμή αυτή θα ξεπεράσουμε τους 100 χιλιάδες τουρίστες» και προσέθεσε:

«Θέλω να δώσω όμως τα συγχαρητήρια μου και στον κ. Μπρα, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός να μεταφέρονται μόλις σε 15 λεπτά οι τουρίστες από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους. Αυτό αποτελεί μεγάλη διαφήμιση για την Κρήτη συνολικά».

Ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της «Costa Atlantica» ο Περιφερειάρχης Κρήτης επεσήμανε ότι η ανάπτυξη της κρουαζιέρας στο νησί, δίνει ήδη μια σημαντική ώθηση για την ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος. «Όλοι οι φορείς της Κρήτης με συνεργασία και θέληση μπορούμε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την κρουαζιέρα στο νησί, ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα για τον τουρισμό μας. Τα λιμάνια μας προσφέρονται για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Κρήτη» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΛΗ Γιάννης Μπράς τόνισε ότι «οι κόποι μας την τελευταία διετία επιβεβαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο πρόεδρος της «Costa Atlantica» δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο λιμάνι Ηρακλείου».

Επόμενος στόχος-είπε ο κ. Μπρας- είναι για την εταιρεία κρουαζιέρας AIDA να ξανάρθει στο Ηράκλειο με βάση «home port», κάτι που δουλεύουμε ήδη εντατικά και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook