Δυστυχώς τα φαινόμενα βίας έκαναν για μία ακόμη φορά την εμφάνισή τους στο Λασίθι, με τους υπαίτιους να συνεχίζουν να προκαλούν χωρίς να υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους σταματήσει. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η συμπεριφορά των γνωστών – άγνωστων (δεν είναι πάνω από πέντε) στο μεγάλο γειτονικό ντέρμπι που έγινε το περασμένο Σάββατο ανάμεσα στον Κόρφο Ελούντας και τον ΑΟΑΝ.
Το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου έδωσαν πάνω από 700 φίλοι του ποδοσφαίρου οι οποίοι τίμησαν τον Λασιθιώτικο αθλητισμό με τον καλύτερο τρόπο. Ανάμεσα τους όμως βρίσκονταν και ορισμένοι που ήθελαν να δυναμιτίσουν το κλίμα. Και βέβαια οι γνωστοί – άγνωστοι ήταν πρωταγωνιστές και στον περσινό τελικό ΑΟΑΝ – ΟΦΙ που παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα από τις άγριες συμπλοκές των χούλιγκαν. 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την επομένη μέρα , έπειτα από τα θλιβερά επεισόδια που αμαύρωσαν τον τελικό της ΕΠΣΛ, ήρθαν και οι συμπλοκές σε αγώνα για την Β’ κατηγορία όπου φημολογείται πως οι εμπλεκόμενοι ήταν οι ίδιοι  που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook