Με σκοπό να κοιτάξουμε από μια άλλη οπτική πλευρά το χανιώτικο ντέρμπι Πλατανιάς – ΑΟΧ παραθέτουμε παρακάτω αριθμητικά στοιχεία από το παιχνίδι αλλά γενικότερα εξετάζουμε το ματς μέσα από την «γλώσσα» των αριθμών

1:Η ήττα εντός έδρας για τον Πλατανιά επι εποχής Καβακά, ενώ έχει και μία με τον Τσίρκοβιτς στο τιμόνι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος .
1: Το γκολ που έχει σημειώσει ο Βασίλης Γωνιωτάκης σε εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟΧ. Μέχρι τώρα σκόραρε μόνο στο Ε.Σ. Χανίων όπου μετρούσε 6 γκολ.
1:Το παιχνίδι που έχει σκοράρει ο Κατσικοκέρης και έχει ηττηθεί η ομάδα του και είναι αυτό με τα Χανιά. Μέχρι τώρα στα ματς που είχε πετύχει γκολ ο Πλατανιάς είχε 6 νίκες και 1 ισοπαλία.
2:Του Γιάννη Δρακάκη τα γκολ, αφού είχε προηγηθεί αυτό κόντρα στην Κόρινθο που δεν είχε θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του όμως. Χαρακτηριστικό και στα δυο ο έξαλλος πανηγυρισμός που επέφερε και την κίτρινη κάρτα.
3:Οι εκτός έδρας νίκες του ΑΟΧ, όλες με σημειωμένα 2 γκολ, αφού είχαν προηγηθεί αυτές με 2-0 μέσα στον Ασπρόπυργο και 2-1 μέσα στην Κερατέα.
5:Τα ματς που έχει σκοράρει ο Γωνιωτάκης και σε όλα ο ΑΟΧ πήρε τη νίκη.
5:Τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματις στα οποία έχει δεχτεί γκολ ο Πλατανιάς.
6:Τα γκολ που έχει δεχτεί ο Λιούρδης μέσα στο Μάλεμε. (0-1 με ΠΑΟ Ρούφ, 3-1 με Ασπρόπυργο, 1-1 με Κεραυνό, 1-1 με Βύζα και 1-2 με ΑΟΧ).
7: Τα γκολ που έφτασε πλεόν ο αρχηγός του ΑΟΧ Βασίλης Γωνιωτάκης, τα οποία τα έχει πετύχει σε τέσσερα παιχνίδια (με Ηρακλή Ψ., Πανηλειακό, Αίαντα Σαλ. και Πλατανιά).
8: Οι παίκτες του ΑΟΧ που έχουν σκοράρει πλέον σε εκτός έδρας παιχνίδι. Προηγήθηκαν οι Περράκης, Τριχιάς, Τσάτσος, Τσεσμελής, Ιασωνίδης και Τεπετός και τώρα ήταν σειρά των Γωνιωτάκη και Δρακάκη.
9: Το νούμερο στη φανέλα του Νίκου Κατσικοκέρη αλλά και ο αριθμός των φετινών του γκολ στο πρωτάθλημα.
9: Τα παιχνίδια του Πλατανιά χωρίς ήττα πριν από το ντέρμπι με τον ΑΟΧ όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 7 νίκες και 2 ισοπαλίες.
9: Η θέση στην οποία ανέβηκε ο ΑΟΧ μετά τη νίκη του.
10:Οι βαθμοί του ΑΟΧ στα εκτός έδρας παιχνίδια.
12: Οι χαμένοι βαθμοί του Πλατανιά στο Μάλεμε που οφείλονται στις τρεις εντός έδρας ισοπαλίες (με Απόλλων, Κεραυνό Κερ. και Βύζαντα) και δυο ήττες (με ΠΑΟ Ρούφ και ΑΟ Χανιά).
15: Οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει ο ΑΟΧ σε ματς που σκόραρε ο Γωνιωτάκης (5 στα 5!).
23: Οι βαθμοί που έχει πάρει ο ΑΟΧ με τον Γιώργο Προμπονά στον πάγκο (7 νίκες-2 ισοπαλίες-6 ήττες). Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και η ισοπαλία με την Παναχαϊκή στην μετά Μαρκάκη εποχή αλλά και η νίκη με τον ΠΑΟ Ρούφ που μπορεί να έκανε ντεμπούτο τότε ο Μαυρομάτης αλλά την ομάδα την είχε στήσει ο Προμπονάς.
31: Οι βαθμοί του ΑΟ Χανιά που τον φέρνουν κοντά στην παραμονή
43:Οι βαθμοί του Πλατανιά που παρά την ήττα παρέμεινε στην κορυφή αλλά με συγκάτοικους την Ρόδο και την Παναχαϊκή.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook