Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το περασμένο Σάββατο ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Κώστας Τσαρτσαρής με την αγαπημένη του Λίνα Παπαδημητρίου. Το ζευγάρι που πρόσφατα απέκτησε δίδυμα -ένα αγόρι και ένα κορίτσι- παντρεύτηκε στο παραδοσιακό χωριό Ξυνόβρυση του Πηλίου, όπου συνηθίζουν να περνούν τα καλοκαίρια και τις διακοπές τους από την αρχή της σχέσης τους.

Σε μια ρομαντική τελετή παρουσία λίγων στενών συγγενών και φίλων αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ο Κώστας Τσαρτσαρής και η Λίνα Παπαδημητρίου. Η επιθυμία και των δυο ήταν ο γάμος τους να μην τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, αφού το ζεύγος διατηρεί χαμηλό προφίλ, γι’ αυτό άλλωστε το μυστήριο τελέστηκε μακριά από την πρωτεύουσα, στο πανέμορφο Πήλιο, όπου διατηρούν εξοχική κατοικία. Οι καλεσμένοι ήταν αγαπημένα πρόσωπα και δεν ξεπερνούσαν τα 80 άτομα. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά πρώην και νυν συμπαίκτες του γαμπρού μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Διαμαντίδης με τη σύντροφό του Βερίνα Χιώτη, ο Γιώργος Καλαϊτζής με τη σύζυγό του Εύα, η οποία ανέλαβε και τη διοργάνωση του γάμου, ο Μανώλης Παπαμακάριος με τη σύντροφό του Μαλαματίνα αλλά και ο Αλέκος Πέτρουλας. 

\"\"

Ο Βεροιώτης φόργουορντ έφτασε στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου λίγο πριν από τις 8 το απόγευμα, όπου ήταν προγραμματισμένο το μυστήριο, φορώντας ένα μαύρο κουστούμι. Χαρούμενος και ευτυχισμένος, έδειχνε να διασκεδάζει με τα πειράγματα των καλεσμένων και ειδικότερα των συμπαικτών του, ενώ περίμενε με ανυπομονησία την μέλλουσα σύζυγό του.

Λίγο μετά τις οχτώ έφτασε η νύφη η οποία έλαμπε μέσα στο κατάλευκο στενό νυφικό της από κεντημένη δαντέλα. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν πιασμένα και ένα ρομαντικό μακρύ πέπλο ολοκλήρωνε της εμφάνισή της. Αντί ανθοδέσμης, η Λίνα επέλεξε να κρατήσει έναν ήλιο «καλοκαιρινό» φυτό με το οποίο στολίστηκε η εκκλησία και οι λαμπάδες.

Ο παίκτης του τριφυλλιού κρατούσε σφιχτά το χέρι της νύφης σε όλη τη διάρκεια της τελετής και κανένας δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Ακόμη πιο συγκινητική ήταν όμως η παρουσία των διδύμων τους, που ήρθαν στον κόσμο τον περασμένο Φεβρουάριο. Με επίσημη ενδυμασία, κατάλληλη για την περίσταση, παρακολούθησαν κι αυτά τον γάμο των γονιών τους.  

\"\"

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο παιδικός φίλος του Κώστα Τσαρτσαρή Αντώνης Κόγιας, παίκτης του μπάσκετ επίσης και επιχειρηματίας από τη Βέροια. Οι δυο τους έπαιζαν μαζί στην ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, από την οποία ξεκίνησε ο Κώστας για να διαγράψει στη συνέχεια την ανοδική πορεία με τον Παναθηναϊκό.  

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην κεντρική πέτρινη πλατεία της Ξυνόβρυσης με κλαρίνα και πολύ χορό. Φίλοι και συγγενείς απόλαυσαν τα τοπικά εδέσματα αλλά και το μενού που είχε επιλέξει το ζευγάρι. Το γλέντι «άναψε» όταν οι καλεσμένοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και η νύφη έσυρε τον χορό υπό το άκουσμα του δημοτικού τραγουδιού «Να ζήσει η νύφη και ο γαμπρός», παροτρύνοντας ακόμα και τους ντροπαλούς της παρέας.

Το ζευγάρι παρέμεινε στο Πήλιο μέχρι τη Δευτέρα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τους επέτρεψε να κάνουν σχέδια για το γαμήλιο ταξίδι τους, κάτι το οποίο θα γίνει, ίσως, τους επόμενους μήνες. Επίσης, ο πρόσφατος ερχομός των παιδιών τους είναι άλλος ένας λόγος που θα τους κρατήσει στην Αθήνα.  

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook