Καθοριστική νίκη πέτυχε ο Θρασύβουλος επί του Πανθρακικού με 3-2 και πλέον μπαίνει για τα καλά σε τροχιά αποφυγής των πλέι-άουτ. 
Για μία ακόμη φορά έλαμψε το «άστρο» του Γιώργου Ζαχαρόλουπου! Ο «αειθαλής» επιθετικός σημείωσε δύο γκολ βάζοντας φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του ενώ αξίζε3ι να σημειωθεί ότι έφτασε τα 12 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.
Η ομάδα της Φυλής, μπήκε μπροστά στο σκορ από το με τον Φριμπόνγκ. Ο Ζαχαρόπουλος στο 17’ διπλασίασε τα τέρματα του Θρασύβουλου ενώ,ο Πανθρακικός, στην επανάληψη με δύο γκολ, στο 49’ με τον Σουλτανίδη και στο 60’ με τον Αρσενίεβιτς ισοφάρισε σε 2-2. 
Ο Ζαχαρόπουλος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο 40χρονος φορ βγήκε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο, πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε στον τερματοφύλακα, κυνήγησε όμως την φάση κι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Θρασύβουλος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κακαράς, Κολοτούρος, Παπαθανασίου, Νικλητσιώτης (56’ Μπακασέτας), Σταμόγιαννος, Φρίμπονγκ (84’ Παληγεώργος), Ζαχαρόπουλος, Κατσίκης, Μίχος (64’ Πρίπου), Ζώνας. 

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Κανωτίδης, Νατσούρας (82’ Ρεκλείτης), Βαγγελόπουλος, Ρομπέρ, Ζησόπουλος, Νικέζ, Κριστ (46\’ Μάλκι), Αρσενίεβιτς, Σουλτανίδης, Ούλμερς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook