Μια φωτογραφία με ένα περίεργο πλάσμα να ξεπροβάλλει στην επιφάνεια της λίμνης του Λοχ Νες στη βόρεια Σκωτία , κάνει τον γύρο του κόσμου και «ξύπνησε» το θρύλο της ύπαρξης της Νέσι, του διάσημου θαλάσσιου ερπετού που σύμφωνα με το μύθο ζει εκεί.

\"\"

Τη φωτογραφία τράβηξε ο 60χρονος καπετάνιος George Edwards, ο οποίος μετέφερε τουρίστες στην περιοχή με το σκάφος του… το οποία έχει ονομάσει Nessie Hunter IV.

Ο «κυνηγός» της Νέσι δήλωσε ότι το τεράστιο γκρι περίεργο πλάσμα κινούνταν αργά πάνω στην επιφάνεια του νερού , μισό μίλι μακριά από το σκάφος του, τουλάχιστον για 10 λεπτά. Μετά, βούτηξε στα βαθιά και δεν ξαναεμφανίστηκε.

\"\"

Ο George είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για τη Νέσι, την οποία αναζητά τα τελευταία 26 χρόνια. Ο ίδιος πιστεύει ότι αυτή η φωτογραφία είναι η καλύτερη απόδειξη για την ύπαρξή της. Μάλιστα, έστειλε τα «πειστήρια» σε φίλους αξιωματικούς του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, οι οποίοι – αφού ανέλυσαν την φωτογραφία – δήλωσαν ότι πιθανότατα πρόκειται για το «πραγματικό» μυθικό τέρας.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook