«Τη χτύπαγα στα βράχια, επειδή αντιστάθηκε…» Με απίστευτο κυνισμό ο δράστης της άγριας κακοποίησης της 15χρονης στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής το τι ακριβώς συνέβη.

«Την ακολούθησα με σκοπό να της κλέψω το κινητό. Εκείνη άκουγε μουσική και την πλησίασα χωρίς να με καταλάβει. Τότε άρχισε να φωνάζει. Της έπιασα το κεφάλι και της το χτυπούσα στα βράχια επειδή αντιστάθηκε. Στη συνέχεια την κακοποίησα σεξουαλικά», φέρεται να είπε στην απολογία του στη ΓΑΔΑ ο 21χρονος Πακιστανός.

Οι αστυνομικοί άκουγαν σαστισμένοι τη λεπτομερή ομολογία του δράστη. «Με το πάνω μέρος του μαγιού της προσπάθησα να την πνίξω. Την ανέβασα σε πιο ψηλό σημείο και την πέταξα στα βράχια ώστε να φαίνεται ότι έπεσε». Ο 21χρονος αποκάλυψε μάλιστα και σε πιο σημείο πέταξε το κινητό της άτυχης κοπέλας, το οποίο έψαχναν οι αστυνομικές αρχές.

Ο Πακιστανός μετά την ομολογία της αποτρόπαιας πράξης του μεταφέρθηκε στην Σύρο προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Κατά την άφιξή του το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι της Ερμούπολης κάτοικοι του νησιού τον αποδοκίμασαν έντονα.

Το ξέσπασμα του πατέρα της 15χρονης

Τις εξελίξεις στην έρευνα της αστυνομίας, όπως είναι φυσικό, παρακολουθεί η οικογένεια της άτυχης κοπέλας. «Από την πρώτη στιγμή το ήξερα ότι το παιδί μου δεν έπεσε απλώς στα βράχια. Το έλεγα στους αστυνομικούς στην Πάρο και τη Σύρο και δεν με πίστευαν. Το εγκληματικό είναι ότι σε αυτούς βασίστηκαν και οι αστυνομικοί που έφτασαν από την Αθήνα, οι οποίοι στην αρχή αντιμετώπισαν χλιαρά την υπόθεση», δήλωσε στο «Έθνος της Κυριακής» ο πατέρας της 15χρονης και πρόσθεσε: «Το βασικό μας μέλημα τώρα είναι να γίνει καλά το παιδί μας».

Πως έφτασε η αστυνομία στη σύλληψη του δράστη

Η σύλληψη του Πακιστανού, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Νέα Χαλκηδόνα, σε χώρο που είχε βρει καταφύγιο, από τις 27/07 ημερομηνία κατά την οποία φέρεται να είχε εγκαταλείψει το νησί της Πάρου. Όπως κατέθεσε στους Αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας της Πάρου, στην οποία εργαζόταν ως κηπουρός, και βρίσκεται λίγες δεκάδες μέτρα από το σημείο που εντοπίσθηκε βαριά τραυματισμένη η 15χρονη , ο Πακιστανός, επικαλέστηκε προσωπικό- οικογενειακό θέμα, το οποίο προέκυψε εκτάκτως, κι έπρεπε να φύγει.

Από την αρχή οι έρευνες των αστυνομικών είχαν επικεντρωθεί στα άτομα που χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις εγκατέλειψαν το νησί μετά το περιστατικό. Ανάμεσα τους και οι 3 Πακιστανοί που εντοπίστηκαν τα ξημερώματα και προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Ο 21χρονος μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook