Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ορεινά τμήματα και ενισχυμένους βορειοδυτικούς ανέμους στα ανατολικά περιμένουμε την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα νότια η μέγιστη θα είναι τοπικά 3-4 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Λιβυκό από βόρειες-βορειοδυτικές μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Λιβυκό ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 6/8, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 6/8, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 29 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 27 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 6/8, ο καιρός θα είναι αίθριος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 28 έως 32 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων.

Για αύριο Δευτέρα 6/8, ο καιρός θα είναι αίθριος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 27 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα
7μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook