Ένα Home Cinema, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων δημιούργησε ένας φανατικός οπαδός του Μπάτμαν.

Το εκπληκτικό είναι ότι το σχεδίασε καθ\’ εικόνα και ομοίωση της θρυλικής σπηλιάς του σούπερ ήρωα!

Περιλαμβάνει ένα μπατμομπιλ, στολές, νυχτερίδες, κρυφά τούνελ και φυσικά πολλά αγάλματα και σήματα νυχτερίδων που κυριαρχούν στο χόρο.

Το περίεργο αυτό Home Cinema, θα το κτίσει εταιρεία για λογαριασμό ενός ιδιώτη στο Greenwich (Κονέκτικατ) στις ΗΠΑ. Αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι τον Νοέμβριο του 2012.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο ιδιόρρυθμος φαν του Μπάτμαν έχει σχεδιάσει προσεκτικά τον χώρο καθώς, στην εγκατάσταση υπάρχει κρυφή είσοδος στο σινεμά, όπως ακριβώς και στο σπίτι του Μπρους Γουέιν (alter ego του Μπάτμαν).

Αφού ανοίξει η πόρτα, ο επισκέπτης μπαίνει σε ένα κυλινδρικό ασανσέρ, ένα από τα κουμπιά του οποίου αναγράφει \”B\” (batcave) και οδηγεί στο κρησφύγετο.

Μέσα στη σπηλιά μπορεί κανείς να δει τουλάχιστον 6 στολές του Μπάτμαν, ενώ δεσπόζει φυσικά η τεράστια οθόνη, με σήμα -τι άλλο;- μια νυχτερίδα.

Στο σινεμά θα υπάρχουν επίσης έργα τέχνης εμπνευσμένα από τον Μπάτμαν αλλά και βιβλία. Αν ο επισκέπτης μετακινήσει ένα συγκεκριμένο βιβλίο, τότε ένας από τους τοίχους θα μετακινείται για να αποκαλύψει ένα αντίγραφο του Μπατμομπιλ!

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook