Για τις περισσότερες γυναίκες ο γάμος των ονείρων τους φαντάζει βγαλμένος από παραμύθι. Ετσι, η Paula Brennan μια 42χρονη γυναίκα από το Devon που πάσχει από Polycythemia, διοργάνωσε τον γάμο της με βάση τους χαρακτήρες της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων».

Η Paula ντύθηκε Κόκκινη Βασίλισσα, ο αγαπημένος της Ky Τρελοκαπελάς, ενώ ο γάμος τους έγινε στο τοπικό δημαρχείο που ήταν έτσι στολισμένο ώστε να θυμίζει την επιτυχημένη ταινία. Οι καλεσμένοι ήταν και εκείνοι ντυμένοι με ανάλογα κοστούμια.

\"\"

«Μπορεί να μην έχω πολύ χρόνο ζωής και γι’ αυτό ήθελα να κάνω κάτι πέρα από τα συνηθισμένα», είπε η 42χρονη Paula. «Ηταν απίστευτο και αρκετά συγκινητικό που τους είδαμε όλους έτσι ντυμένους. Ηταν μακράν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που μπορούν να πουν ότι έχουν κάνει τον παραμυθένιο γάμο που πάντα ονειρευόντουσαν».

Η Polycythemia είναι μια μη θεραπεύσιμη ασθένεια η οποία προκαλεί πύκνωση στο αίμα της ασθενούς δημιουργώντας όγκους στους πνεύμονες και τη μήτρα της. Η ιδέα του θεματικού γάμου προέκυψε όταν οι γιατροί ενημέρωσαν την γυναίκα ότι κινδυνεύει να πεθάνει ανά πάσα στιγμή.

Η Paula διαγνώστηκε με Polycythemia μόλις τον περασμένο Νοέμβριο ύστερα από μικροπροβλήματα με την υγεία της τα τελευταία χρόνια. Η σπάνια αυτή ασθένεια είναι θανάσιμη και η διάρκεια ζωή που της απομένει άγνωστη. Η Polycythemia μπορεί να προκαλέσει ξαφνική ανακοπή καρδιάς, αιμορραγία και θρόμβωση.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook