Με το ευρύ 8-0 απέναντι στον Άρη Ρεθύμνου ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Football League 2 η Επισκοπή.
Η ομάδα του Ρεθύμνου είχε σε καλή ημέρα τον Τριανταφύλλου, που σκόραρε τρεις φορές, ενώ δοκίμασε τον Ελληνοαμερικάνο Λουκά Τασιγιάννη και τον Δημήτρη Τζέκο.
Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
Με την πρώτη φιλική αναμέτρηση για την ομάδας μας την φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας. Στο «Θ. Βαρδινογιάννης» η ομάδα μας φιλοξένησε τον Άρη Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ) τον οποίο και κέρδισε με σκορ 8-0. Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης και οι συνεργάτες του μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής στους 23 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν.
Ανάμεσα σε όσους έπαιξαν, ήταν και δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι προπονούνται με την Επισκοπή τις τελευταίες μέρες, ο Ελληνοαμερικάνος Λουκάς Τασιγιάννης, μέσος, 23 ετών από την ομάδα Παγκύπριος Νέας Υόρκης και ο Δήμος Τζέκος, επιθετικός, 25 ετών που αγωνίστηκε πέρυσι με τον Τύρναβο στην Football League 2.Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Μπαξεβάνης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φραντζεσκάκης, Βελονάκης και Νικηφόρος.
Τα γκολ της φιλικής αναμέτρησης πέτυχαν, τρία ο Τριανταφύλλου (18’, 36’, 44’), και από ένα οι Ταμάμης (32’), Σουμπασάκης (41’), Κοζανίδης (65’) και Μποτωνάκης (73’). Η ομάδα μας είχε επίσης δοκάρι με τον Αντιασβίλι στο 53’, και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Επισκοπή (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ο. Κελαϊδής, Σταυρακάκης, Αργυράκης, Μιχελιδάκης, Μπαμπουλάκης, Πουλάκης, Δελήμπασης, Σουμπασάκης, Ταμάμης, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης.

Β’ ημίχρονο: Α. Κελαϊδής, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, Ψωμάς, Δερμίσης, Μουρτζανός, Τασιγιάννης, Δομάζος, Αντιασβίλι, Κοζανίδης, Τσέκος, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Χνάρης, Κουδουνάκης.

Άρης (Γιώργος Κωσταράκος): Λαγουδάκης, Κουτσάκης, Γκούτζος, Μαργκίνι, Ρίστα, Καψαλάκης, Ασουμανάκης, Παπάζογλου, Γωνιωτάκης, Λογιάκης, Πίργια.

Ενώ έπαιξαν ακόμη οι: Μακρυποδάκης, Χασιώτης, Λεκάκης, Γ.Γ. Σταρράς, Πετράκης, Μπερνιδάκης, Ψωμάς, Μωραΐτης, Αποστολίδης, Αντουράκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook