Σαρανταοκτάωρη προθεσμία πήρε ο 21χρονος κατηγορούμενος για την κακοποίηση κατά της 15χρονης στην Παρο, προκειμένου να απολογηθεί, τελικά, την Τρίτη.

Μέχρι τότε ο νεαρός Πακιστανός θα κρατείται στην Ασφάλεια της Σύρου.

Στον εισαγγελέα της Σύρου οδηγήθηκε την Κυριακή ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη για την υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο στις 22 Ιουλίου.

Ο 21χρονος αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής, όπως και άλλοι δυο συμπατριώτες του, εντοπίστηκαν σε σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα.

Στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στην Ερμούπολη της Σύρου, προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας ότι αρχικό του κίνητρο ήταν να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η κοπέλα αντέδρασε και εκείνος χτύπησε το κεφάλι της στα βράχια με αποτέλεσμα να την αφήσει αναίσθητη. Στη συνέχεια, ασέλγησε σε βάρος της και τράπηκε σε φυγή.

Νωρίτερα, οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τον νεαρό αλλοδαπό είναι ίδια με αυτά που βρέθηκαν στο σώμα και τα ρούχα της κοπέλας.

Ο Πακιστανός εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια ως κηπουρός σε τουριστική μονάδα σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από το σημείο της άγριας κακοποίησης της 15χρονης.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της 15χρονης έσπευσε να αναχωρήσει για Αθήνα. Ως δικαιολογία επικαλέστηκε το θάνατο συγγενούς του στην Αθήνα, ο οποίος ωστόσο είχε σημειωθεί προ πολλών εβδομάδων.

Αργότερα έκλεισε και το κινητό τηλέφωνό του και τα ίχνη του είχαν χαθεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook