Με τον κόρη του Αναστασία αγκαλιά και την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς, ξεσήκωσε το κοινό στο θέατρο Ολύμπια στο Φλόκα σε μια μοναδική συναυλία.

Ο απόλυτος Έλληνας star, στις λιγοστές και επιλεκτικές εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, βρέθηκε και στην Αρχαία Ολυμπία.

Η παρουσία του είχε ξεχωριστή αξία και για τον ίδιο, αφού για πρώτη φορά η κόρη του Αναστασία βρέθηκε σε συναυλία του μπαμπά της. Και τον θαύμασε μέχρι συγκίνησης. Οι φωνές των κοριτσιών κάτω από το σκηνή «Σάκη – Σάκη», με την εμφάνιση της Αναστασίας άλλαξαν με το όνομα της μικρής, ακολουθώντας προς στιγμήν τη δόξα του μπαμπά.

Δεν χωρά σχολιασμού το σόου του Σάκη στην Ολυμπία. Μάγεψε το κοινό και ο ίδιος μαγεύτηκε από αυτό, αλλά από την ανυπέρβλητη γοητεία της περιοχής. Ο συνδυασμός ήταν αυτός που όπως είπαν στο ilialive.gr οι συνεργάτες του, τον κράτησαν στην σκηνή να ερμηνεύει δεκάδες παλιές και νέες επιτυχίες του, περισσότερο από το συνηθισμένο κατά μισή ώρα και χωρίς διάλλειμα. Η παρουσία δε, της οικογένειάς του, του έδωσε πολύ περισσότερη δύναμη.

Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές όταν η μικρή Αναστασία βρέθηκε στη σκηνή, στην αγκαλιά του συγκινημένου Σάκη Ρουβά, που τραγουδούσε «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου»…

\"Βίντεο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook