Το θέμα της ανάπτυξης και της δημιουργίας θέσεων εργασίας τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους Βενιζέλο και Κουβέλη, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σε δηλώσεις του ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι συζητήθηκε το θέμα των αποκρατικοποιήσεων, η οποία θα συνεχιστεί την Τρίτη. «Πρέπει να σπάσουμε το φαύλο κύκλο της αρνητικής εικόνας της χώρας» τόνισε.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι δεν έγινε καμία συζήτηση για το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ, αντίθετα υπογράμμισε ότι έθεσε το θέμα των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. για την παράνομη μετανάστευση, αλλά και τα οικονομικά των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για τη μετανάστευση, είπε ότι το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί χωρίς να μεταφέρεται το πρόβλημα από μία περιοχή της Ελλάδας στην άλλη.

«Είχαμε μια ενημερωτικού χαρακτήρα συζήτηση για τις αποκρατικοποιήσεις» είπε ο Φώτης Κουβέλης.

«Εκείνο που συμφωνήθηκε είναι η διαφάνεια, η νομιμότητα, η εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και η δημιουργία επενδύσεων που θα φέρουν θέσεις εργασίας» είπε.

Σχετικά με τα μέτρα, και ο κ. Κουβέλης είπε ότι δεν έγινε καμία αναφορά στο πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ.

Νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Τρίτης.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα συζητήσουν και για τα προβλήματα των ναυπηγείων, ιδίως του Σκαραμαγκά, παρουσία του υπουργού Αμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook