Την αντίθεσή του στη φημολογούμενη επιβολή εισφοράς στα φωτοβολταϊκά εκφράζει με επιστολή του στον υπουργό Περιβάλλοντος ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Με Επιστολή του προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης έθεσε το ζήτημα «της φορολόγησης των φωτοβολταϊκών μονάδων».

Ειδικότερα, ο κ. Αυγενάκης υπογραμμίζει ότι: «Με βάση πληθώρα δημοσιευμάτων, το τελευταίο χρονικό διάστημα αυξάνονται οι φήμες περί επιβολής φόρου 20% στο συνολικό κέρδος των φωτοβολταϊκών μονάδων».

Ο Βουλευτής, στην επιστολή του σημειώνει ότι η φημολογία αυτή έχει δημιουργεί ιδιαίτερη αναστάτωση στους ιδιοκτήτες των φωτοβολταϊκών μονάδων, καθώς και σε διάφορους κύκλους της αγοράς, οι οποίοι πιθανότατα να ενδιαφέρονταν σε τέτοια επένδυση.

Ο κ. Αυγενάκης ζήτησε από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να του αποσαφηνίσει των προθέσεων του Υπουργείου για το ζήτημα αυτό, καθώς οι άμεσα εμπλεκόμενοι πρέπει να είναι πλήρως ενήμεροι και να έχουν επίγνωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook