Άφαντοι παραμένουν, παρά τις έρευνες  της Αστυνομίας, οι δυο κακοποιοί  που λήστεψαν χρηματαποστολής  γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό.

Η κινηματογραφική  ληστεία έγινε τη  στιγμή που  οι υπάλληλοι ετοιμάζονταν να μεταφέρουν σε τράπεζα της περιοχής τις εισπράξεις της επιχείρησης, κάτι που φαίνεται πως γνώριζαν οι δράστες οι οποίοι είχαν στήσει ενέδρα και τους περίμεναν να βγουν από το τελευταίο υποκατάστημα όπου παρέλαβαν χρήματα. Μόλις τους είδαν, τους πλησίασαν και τους ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών.

Οι εργαζόμενοι δεν τόλμησαν να αντιδράσουν και άφησαν τους ληστές να αρπάξουν τον σάκο με τα περίπου 48.000 ευρώ. Οι κακοποιοί πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για να τους εμποδίσουν να τους ακολουθήσουν και επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο που είχαν κλέψει νωρίτερα από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με το οποίο διέφυγαν. Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στην περιοχή Κρυοπηγή της Χαλκιδικής, όπου οι άγνωστοι του είχαν βάλει φωτιά καταστρέφοντάς το ολοσχερώς για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook