Είναι αλήθεια πως ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός στα φετινά γήπεδα της ΕΠΣΗ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. 
Αυτό καταμαρτυρούν οι δηλώσεις Μανόλη Σουτζή ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον έτερο συνδιεκδηκητή του τίτλου Ρωμανό παρά του ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή. Ο προπονητής του πρωτοπόρου Ζαρού δήλωσε τα εξής σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό: 
«Ο Ρωμανός είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο φίλος μου ο Γιώργος (σ.σ. Γιαμαλάκης) έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και δίκαια η ομάδα του βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».
Ο κ. Σουτζής αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας τους όπως βέβαια και για το πώς βλέπει να εξελίσσεται το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: 
«Πιστεύω, όσο μπορώ να ‘μια αντικειμενικός ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Από την αρχή της σεζόν έχουμε βρεθεί στην κορυφή όσο κανένας άλλος. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Βλέπω ότι το πρωτάθλημα οδηγείται στα μπαράζ. Εκεί θα κριθούν πολλά, αν και την γνώμη μου την ξέρετε σε ότι έχει να κάνει με αυτή τη διαδικασία. Είναι άδικο μια ομάδα που τερματίζει πρώτη και παλεύει όλο το χρόνο για να βρίσκεται στην κορυφή, να χάνει την άνοδο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook