Τους υπεύθυνους των περιφερειακών και νομαρχιακών οργανώσεων, τη συγκρότηση των τομέων δράσεων του κόμματος και την ανασύσταση του ΙΣΤΑΜΕ πρόκειται να ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σήμερα. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κόμματος που έχει ήδη ξεκινήσει από του συνεργάτες του προέδρου. Στις 10:30 το πρωί η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του κ. Βενιζέλου. Εκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ενημερώσει, επίσης, για την πορεία της κυβέρνησης, τον διάλογο που έχει ξεκινήσει μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, αλλά και για τις επόμενες κινήσεις του σε οργανωτικό επίπεδο.

Σχετικά με τα εσωτερικά προβλήματα και τις εσωκομματικές έριδες που αναπτύχθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου επισημαίνουν πως ο πρόεδρος «δεν πρόκειται να ανακυκλώσει τη συζήτηση για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ η ηγεσία του». Επίσης προσθέτουν πως «το μέλλον της παράταξης κρίνεται από το μέλλον της χώρας, λένε στο ΠΑΣΟΚ ,και όχι από τη στάση μερικών προσώπων»…

Πρόκειται, έτσι, να είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνει ο κ. Βενιζέλος σε όσους αντιδρούν σε βασικές κατευθυντήριες γραμμές και τονίζεται πως «στο ΠΑΣΟΚ τους θέλουμε όλους κοντά μας και κατανοούμε πόσο δύσκολη είναι η νέα εποχή για πολλά στελέχη μας, συνηθισμένα σε άλλους ρόλους, που είναι τώρα εκτός Κυβέρνησης ή και εκτός Βουλής», διαρρέουν με νόημα πηγές από την Ιπποκράτους.

«Ο μόνος όμως τρόπος να σταθεί ξανά στα πόδια της η παράταξη, είναι να εφαρμόζει με συνέπεια την στρατηγική που παρουσιάστηκε προεκλογικά στον ελληνικό λαό και  με βάση την οποία το ΠΑΣΟΚ άντεξε την τεχνητή πόλωση των εκλογών Ιουνίου και  μετέχει στον σχηματισμό της κυβερνητικής πλειοψηφίας με ουσιαστική συμβολή, πολύ μεγαλύτερη του αριθμητικού  του ποσοστού», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook