Τρεις μέρες πριν την έναρξη των αγώνων στον Δημοτικό κήπο Χανιών ( Παρασκευή 10 Αυγουστου ) πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Ακαλι η προτελευταία πρόβα τζενεραλε.

Αρκετοί Αθηναίοι άσσοι του μπριτζ έχουν καταφθάσει στην πόλη μας και αγωνιστήκαν στο Πανελλήνιο ταυτόχρονο της Δευτέρας.

Πρώτευσε η αθηναία πρωταθλήτρια  μας Άννα Καλικμανη που αγωνίστηκε με συμπαίκτη τον Κ. Μενεγακη, την δεύτερη θεση πηρε το ζευγάρι στην ζωή και στο μπριτζ του Κυριάκου Κατριτζιδακη και της Βιργινίας Μουταφη δείχνοντας ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και αγωνίζονται πάντα έχοντας το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε το ζευγάρι που αποτελείται από τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκου Παπαδακη και Ιορδάνη Ακασιαδη.

Ο Μανώλης Δασκαλακης αν και αγωνίστηκε με ένα νέο παίκτη, τον αυτοδίδακτο Ε. Μπικουβαρακη που μόλις τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στους αγώνες κατέκτησε την πολύ τιμητική τέταρτη θεση, ενώ το ζεύγος των καθηγητών μας χημείας και φυσικής Μανώλη Χαζηρακη και Μάρκου Μπεμπλιδακη δεν πήγε καλά και περιορίστηκε την έκτη θέση, κάνοντας ίσως οικονομία δυνάμεων για τον μεγάλο αγώνα.

Στις τελευταίες θέσεις βρίσκουμε την Ελληνογερμανιδα άσσο Μαρουλα Κραμερ Χοχ και την Ελληνοαμερικανιδα άσσο Παπαντιφ Ντεμπορα που η πρώτη αγωνίστηκε με την νεαρη Α. Δαριβα, ενώ η δεύτερη με τον πολύπειρο Μανώλη Τζινακη που όμως έχει μείνει καιρό εκτός αγώνων και αυτό τους κόστισε.

Στο πανελλήνιο της Τέταρτης που θα είναι η τελευταία πρόβα πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων αναμένεται να αγωνιστεί και ο πρωταθλητής μας  αξεπέραστος Γιάννης Κατσιφαρακης που αποτελεί την μεγάλη μας ελπίδα για μια διάκριση, Ο Νικόλας Παπαχατζης που αναμένετε σήμερα να έρθει στα Χανιά μαζί με την την σύζυγο του, πρωταθλήτρια και μέλος της Εθνικής Ελλάδος Πωλίνα Βελαιτη, ενώ αρκετοί άλλοι αθλητές καταφθάνουν συνεχώς.

Την Τετάρτη θα αγωνιστεί όπως δήλωσε και ο Βαγγέλης Γεωργιακάκης ιδρυτής του συστήματος *ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ*  μετά από παρατεταμένη αποχή από τους αγώνες, θέλοντας να δοκιμάσει το μαχαίρι το Κρητικό για να δει… αν κόβει, η χρειάζεται ακόνισμα όπως χαρακτηριστικά είπε χαμογελώντας με νόημα..

 Ο κάθε φίλος και παίκτης του μπριτζ καλείται την Τέταρτη στο ξενοδοχείο Ακαλι  στις 8.30 μ.μ. να αγωνιστεί στην τελευταία πρόβα τζενεραλε, ενώ οι φίλοι του μπριτζ που δεν γνωρίζουν το παιχνίδι μπορούν να έρθουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, να συνομιλήσουν με του πρωταθλητές μας και να μυηθούν στον μαγικό κόσμο του μπριτζ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook