Το αστέρι του τμήματος κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι η Άννα Ντουντουνάκη, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε \”σάρωσε\” τα μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με επιστολή που εστάλη στο Flashnews.gr υπογεγραμμένη από τον πατέρα της νεαρής αθλήτριας, κ. Ντουντουνάκη Λευτέρη, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΝΟΧ για τη μεταγραφή της.

Στην επιστολή γίνεται λόγος και για περσινή πρόταση του Εθνικού, η οποία είχε απορριφθεί χωρίς να γίνει ενημέρωση στους γονείς της.  

Αναλυτικά:
\”Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στις 19/7/2012 εγγράφως (αρ.πρωτ. 1068/18-7-2012) ζήτησε από το Ν.Ο. ΧΑNIΩΝ (αρ. πρωτ. 498/20-7-2012) να συζητήσουν για τη μεταγραφή της πρωταθλήτριας κολύμβησης του χανιώτικου συλλόγου ΑΝΝΑΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ από το Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Όπως αναμενόταν η νεαρή πρωταθλήτρια κολύμβησης του ΝΟΧ (που γίνεται 17 ετών τον επόμενο μήνα) πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος προκαλεί το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων στο χώρο της κολύμβησης. Δικαιολογημένα μετά τα 9 χρυσά και τα 2 ασημένια μετάλλια που κέρδισε το 2012 σε ατομικά αγωνίσματα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης. Να σημειωθεί ότι σε όλους τους αγώνες κατέστη δυνατή η συμμετοχή της ΑΝΝΑΣ με χρηματοδότηση των γονέων της και όχι του Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ.


Πρόταση μεταγραφής για την Άννα Ντουντουνάκη είχε υποβάλλει πέρυσι ο Εθνικός Πειραιώς, η οποία δεν είχε αίσιο τέλος διότι οι γονείς της ενημερώθηκαν πολύ αργότερα, όταν είχε λήξει η μεταγραφική περίοδος!


Για τη φετινή πρόταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πάλι δεν έκρινε σκόπιμο η διοίκηση του Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ να ενημερώσει τους γονείς της Άννας, παρά τις περυσινές διαμαρτυρίες!!!  Η ενημέρωση έγινε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (30/7) και συνοδευόταν από ενδιαφέρουσα πρόταση στον οικονομικό τομέα.


Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η σχετική είδηση ακόμα και τώρα απουσιάζει από την ιστοσελίδα του Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ.


Σημαντικό ρόλο στη παραμονή ή όχι της Άννας στο Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ (ανοιχτό θέμα) θα παίξει η έγκαιρη απάντηση του Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,  η τυχόν πρόταση του Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ή άλλων συλλόγων στην ΑΝΝΑ, ο νέος αθλητικός νόμος και βέβαια η άποψη του προπονητή της Κώστα Τζιλιβάκη.


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗΣ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook