Τελευταία ενημέρωση: 22:45

Αίσιο τέλος είχε τελικά η περιπέτεια για τους δεκαοχτώ επιβάτες του πλοίου Γ. Δασκαλογιάννης που κατευθύνονταν από λιμάνι σε λιμάνι για τρεις ώρες περίπου καθώς οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι δεν επέτρεπαν να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι.

Το πλοίο ξεκίνησε στις 18:30 το δρομολόγιο από τα Σφακιά με προορισμό το Λουτρό όμως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και λίγο πριν πλησιάσει στο λιμάνι \”σηκώθηκαν\” άνεμοι με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η προσέγγιση του πλοίου στο λιμάνι.

Τότε αποφασίστηκε το πλοίο να επιστρέψει στα Σφακιά όπου οι άνεμοι έφταναν τα 6 μποφόρ όμως μέχρι να επιστρέψει οι ίδιες άσχημες καιρικές συνθήκες εκδηλώθηκαν και στα Σφακιά.

Όπως διαβεβαιώσε ο λιμενάρχης κ. Δασκαλάκης με δηλώσεις του στο Flashnews.gr, δεν υπήρξε ούτε για μια στιγμή κίνδυνος για το πλοίο ή για τους επιβάτες καθώς το φαινόμενο που ήταν τοπικό, δεν είχε προκαλέσει κυματισμό στη θάλασσα.

Τελικά στις 22:20 το βράδυ όπου οι άνεμοι κόπασαν το πλοίο έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι στο Λουτρό δίνοντας τέλος στη μικρή οδύσσεια των επιβατών.

Δείτε βίντεο του Flashnews.gr στο οποίο φαίνονται οι ανεπιτυχείς προσπάθειες του πλοίου να δέσει στο λιμάνι των Σφακίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook