\"pnigmos

Μια γυναίκα, 53 ετών, πνίγηκε το πρωί της Τρίτης 7 Αυγούστου στην παραλία της Αζολιμνου στη Σύρο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε έρθει το βράδυ της Δευτέρας στη Σύρο για διακοπές, μαζί με συγγενικό της πρόσωπο (τον αδερφό της) με τον οποίον διέμεναν σε κατάλυμα στην Αζόλιμνο.

Το πρωί της Τρίτης, πήγε μόνη της στην παραλία για μπάνιο το οποίο όμως αποδείχθηκε μοιραίο για εκείνη. Αυτόπτες μάρτυρες την είδαν τα μπαίνει στη θάλασσα γύρω στις 10:30. Μετά από περίπου 40 λεπτά, κάποιος περαστικός είδε το σώμα της γυναίκας να πλέει στην επιφάνεια της θάλασσα. Ήταν αναίσθητη με το πρόσωπο να βλέπει προς τη θάλασσα και το σώμα να χτυπιέται στα βράχια από τον κυματισμό.

Αμέσως ειδοποίησε για βοήθεια, ενώ στην περιοχή επικράτησε μεγάλη αναστάτωση με λουόμενους, επιχειρηματίες και περαστικούς να σπεύδουν να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στην περιοχή έφτασε δύναμη του Λιμενικού Σώματος, άνδρες της Ασφάλειας κι ένα ασθενοφόρο.

\"pnigmos

Περιπετειώδης η ανάσυρση

Το σώμα της γυναίκας δε βρέθηκε στην κεντρική παραλία της Αζολίμνου, αλλά ανάμεσα στις δύο προβλήτες που υπάρχουν στην περιοχή, μπροστά από το πάρκινγκ. Στο σημείο που βρέθηκε, δεν ήταν εύκολη η ανάσυρσή της, καθώς δεν υπάρχει αμμουδιά, ενώ το σώμα της χτυπιόταν στα βράχια και σε μέρος της προβλήτας.

Τελικά, μετά από αρκετή ώρα, δύο άνδρες από γραφείο τελετών που είχαν επίσης ειδοποιηθεί, μετέφεραν από θαλάσσης το άψυχο σώμα της γυναίκας. Στη συνέχεια, την παρέλαβε αυτοκίνητο γραφείου τελετών – αφού το ασθενοφόρο είχε φύγει – λόγω άλλου περιστατικού και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

\"pnigmos

Καταγγελίες για καθυστέρηση

Καταγγελίες έγιναν στο cyclades24 από επιχειρηματίες της περιοχής, για τη μεγάλη καθυστέρηση άφιξης του ασθενοφόρου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από το Νοσοκομείο καθυστέρησαν να ενημερώσουν το Λιμεναρχείο.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι ειδικά σήμερα, υπήρξαν αρκετά περιστατικά με το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου να βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει και να προσπαθεί να τα εξυπηρετήσει.

\"pnigmos
\"pnigmos

cyclades24.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook