Δύο Έλληνες 35 και 38 ετών συνελήφθησαν, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπή βεργών αλουμινίου συνολικού βάρους 1.500 κιλών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 45χρονου , την νύχτα της Παρασκευής 3/8 έως το ξημέρωμα της Δευτέρας 6/8, άγνωστος δράστης, εισήλθε σε περιφραγμένο αύλιο χώρο μηχανουργείου ιδιοκτησίας του 45χρονου, στην Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου και αφαίρεσε από κοντέϊνερ, βέργες αλουμινίου βάρους 1.500 κιλών περίπου, των οποίων η χρηματική αξία ανέρχεται στις δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ περίπου.

Χθες το πρωί, αντιλαμβανόμενος ο 45χρονος την αφαίρεση των προαναφερομένων αντικειμένων, εντόπισε σε εταιρεία ανακύκλωσης που διατηρεί ο 35χρονος, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, βάρους επτακοσίων (700) κιλών περίπου, τα οποίο και επανάκτησε άμεσα.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε, ότι η κλοπή είχε διαπραχθεί, από τον 38χρονο συλληφθέντα από κοινού με 34χρονο ημεδαπό ο οποίος αναζητείται.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook