Το φετινό καλοκαίρι ο ΟΤΕ και η COSMOTE υποστηρίζουν δράσεις πολιτισμού, εκπαίδευσης, και αθλητισμού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και στέκονται δίπλα στις προσπάθειες των τοπικών κοινωνιών να εμπλουτίσουν την κοινωνική ζωή και να αυξήσουν το τουριστικό ενδιαφέρον για τον τόπο τους.

Από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο, o OTE και η COSMOTE υποστηρίζουν εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια. Τον Ιούνιο ο ΟΤΕ βρέθηκε στη Σίφνο για τη 10η ετήσια αναβίωση της Επικοινωνίας των Αρχαίων Πύργων του νησιού – Φρυκτωριών, ενώ συνέχισε την υποστήριξη των Γιατρών του Κόσμου, που παρέχουν εθελοντικά υγειονομική φροντίδα σε ακριτικές περιοχές. Η COSMOTE βρέθηκε για έκτη χρονιά στη Λάρισα και το Φεστιβάλ Πηνειού με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εικαστικές εκθέσεις, αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και στα Ιωάννινα με τη συναυλία της συμφωνικής ορχήστρας του δημοτικού ωδείου.

Η COSMOTE τον Ιούλιο, με το ιστιοπλοϊκό σκάφος COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2 συμμετείχε στο Ράλλυ Κυκλάδων, χορηγώντας παράλληλες εκδηλώσεις, υποστήριξε για τρίτη χρονιά το ARK Festival της Λάρισας ενώ χορήγησε και το 4ο Σκακιστικό Τουρνουά του Δήμου Ρεθύμνου στην Κρήτη. Παράλληλα, ο ΟΤΕ ταξίδεψε στη Νάξο για το 12ο Φεστιβάλ Νάξου, γνωστό για τις πολιτιστικές, εικαστικές, μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις καθώς και τα επιμορφωτικά σεμινάριά του.

Τον Αύγουστο στο Φεστιβάλ Σύμης, ο ΟΤΕ χορηγεί το Μουσικό αφιέρωμα στον Γ. Μπιθικώτση, ενώ θα βρεθεί και στην Αίγινα, για το τοπικό μουσικό Φεστιβάλ. Η COSMOTE με το COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2 συμμετείχε στο Ράλλυ Ιονίου και υποστήριξε την εκδήλωση η «Στράτα του Ψηλορείτη» στα Χανιά, που αναδεικνύει την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Οι παραπάνω αποτελούν παραδείγματα υποστήριξης πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών δράσεων των τοπικών κοινωνιών, οι οποίες αποτελούν προτεραιότητα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΤΕ και της COSMOTE.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook