Με πολλά νέα πρόσωπα και διάθεση για πολλή δουλειά ξεκίνησε η προετοιμασία του Α.Ο. Χανιά.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Τάκης Διακάκης, θα \”τσεκάρει\” το επόμενο διάστημα αρκετούς ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην επίσημη \”πρώτη\”, το απόγευμα της Τετάρτης (8/8) στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς. 
Συνολικά 26 ποδοσφαιριστές έδωσαν το \”παρών\” στην προπόνηση, την οποία παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι της χανιώτικης ομάδας.
Από το περσινό ρόστερ ήταν οι Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Τζανάκης, Πυθαρούλης, Καμπλιώνης, Μαρκαντωνάκης, Παπαδάκης, Καλπάκης, Λιονάκης, Κατάκης, Σταθινάκης και Σάμπα, ενώ ακόμα συμμετείχαν ο Ταταράκης (επέστρεψε από δανεισμό στην Ασή Γωνιά) και ο Χωραφάκης (αναμένεται να επιστρέψει μετά από μια καλή χρονιά στον ΠΑΟ Κρουσώνα).
Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι Μπρατσιάνι και Τάντσης, ενώ ανοικτό παραμένει το θέμα παραμονής των Σελινιωτάκη και Φάμπιο.
Από τα νέα αποκτήματα στην \”πρώτη\” ήταν οι Ψαράκης και Μποτωνάκης, με τον Ψυχουντάκη να αναμένεται το επόμενο διάστημα στα Χανιά.
Από εκεί και πέρα υπό δοκιμή είναι οι: Αντώνης Γαλανάκης (γεν. 1991-επιθετικός από Άρη Σούδας), Γιώργος Καπετανάκης (γεν. 1991-μέσος από Χερσόνησο), Πασχάλης Ιωαννίδης (γεν. 1987-επιθετικός από Μακεδονικό), Σταύρος Μπρόκος (γεν. 1994-τερματοφύλακας από ΟΦΗ), Δημήτρης Σκουτέλης (γεν. 1992-ακραίος χαφ από ΟΦΗ), Γιάννης Ντόκος (ακραίος χαφ από Καλαμάτα), Μάριος Ζντράβκοβιτς (γεν. 1988 από Γρανίτη), Γιώργος Κριάρης (γεν. 1993-ακραίος αμυντικός από Ασή Γωνιά), Δημήτρης Μαρινάκης (γεν. 1993-αμυντικός από Μινώταυρο) και Ανέστης Κορτσινίδης (γεν. 1992-ακραίος αμυντικός από Τράχωνες, προέρχεται από ακαδημίες του ΠΟΑ).

Λευτέρης Αντωνακάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook