Πρόσκληση διαμαρτυρίας στη προβλήτα της Πλάκας, απευθύνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με αίτημα να εφαρμοστεί ο νόμος στη περιοχή και να αντιμετωπιστεί το ζήτημα των αυθαίρετων κτισμάτων στη περιοχή.

Μάλιστα το Συμβούλιο κάνει λόγο για γενικότερη δυσφήμιση της περιοχής, σε μια περίοδο μάλιστα που η Σπιναλόγκα βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής καθώς καταβάλλεται προσπάθεια να ενταχθεί στα μνημεία της Unesco.

Παρατίθεται αυτούσια η ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατόπιν της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή  σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην προβλήτα της Πλάκας, απέναντι από τη Σπιναλόγκα, την Τετάρτη 16-3-2011 στις 12.00 το μεσημέρι όπου θα απαιτηθεί η εφαρμογή του Νόμου στην περιοχή, κατόπιν των καταγγελιών για αυθαίρετα κτίσματα και κατασκευές επί του αιγιαλού χωρίς καμιά προηγούμενη άδεια και ενημέρωση.

Οι ενέργειες αυτές μας δυσφημούν γενικότερα, σε μια περίοδο μάλιστα που η Σπιναλόγκα είναι στο κέντρο της προσοχής και καταβάλλεται προσπάθεια να ενταχθεί στα μνημεία της UNESCO, γεγονός που αποδέχθηκε και ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook