Φιλική ήττα γνώρισε ο Πλατανιάς από τον πανιώνιο με 1-0 στην Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Το παιχνίδι γενικά δεν είχε πολλές φάσεις, ωστόσο ο Γιάννης Χατζηνικολάου είχε την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα ματς… πρόβα τζενεράλε και σαφώς πιο δυνατό από τα 2 που προηγήθηκαν με την Κασσιόπη.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πέτυχε Μιλοβάνοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ανατροπή των Κουρτεσιώτη και Δημήτρη, στον Κολοβό.

Από τους νέους του Πλατανιά ξεχώρισε ο Σόκοτα Ντόε που ήταν αρκετά σταθερός στις επεμβάσεις του, αλλά και ο Κηπουρός που ενέπνευσε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.

Οι φάσεις του αγώνα:
Στο 58΄ ο Γουνδουλάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Κηπουρός με εκπληκτική επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στο 61΄ ο Μαραγκουδάκης έκανε το σουτ απο τα αριστερά αλλά δεν υπήρξε κίνδυνος για τον Πανιώνιο.
Στο 77΄ ο Αραβίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά έκανε την κεφαλιά ψαράκι αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ απο το δεξιό δοκάρι του Κηπουρού.
Στο 81΄. Ο Μαραγκουδάκης βγήκε τετ-α-τετ αλλά το σουτ ήταν κακό και έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου
Στο 85΄ Πέναλτι για τον Πανιώνιο, ο Κολοβός κέρδισε πέναλτι από τον Δημήτρη και τον Κουτερσιώτη. Ο Κηπουρός έπεσε σωστά αλλά το πέναλτι του Μιλοβάνοβιτς ήταν καλοχτυπημένο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Οι κυανέρυθροι προηγούνται με 1-0 πέντε λεπτά πριν την λήξη του ματς

Πανιώνιος: Ανέστης (46\’Γιαννακόπουλος), Κούρντι (60\’Σπυρόπουλος), Κούρος (50\’Γιαννούλης), Λαμπρόπουλος (75\’Αυλωνίτης), Ανδράλας (60\’Κουλουχέρης), Ρόκας (80\’ Καλαιτζίδης), Γουνδουλάκης (60\’Μιλοβάνοβιτς), Σάμαρης (46\’ Μενδρινός), Ντούνης (60\’Κολοβός), Οκόγιε (75\’Δρόσος), Αραβίδης.

Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ντόε, Τζανής, Κανακούδης, Κάλαϊτζιτς, Γκονζάλες, Ουκάρ, Έγκελμανς, Αναστασάκος, Μαρτσάκης.
Aγωνίστηκαν και οι: Λαζαρίδης, Δημήτρης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Μιρτσέτα, Νούνιες, Μαραγκουδάκης, Τσοντάκης, Δράμι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook