Aναστάτωση προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες στα social media λόγω δύο χρηστών του Twitter, οι οποίοι προκάλεσαν το κοινό αίσθημα ποστάροντας φωτογραφίες με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό για το οποίο οι διαχειριστές του συγκεκριμένου ιστότοπου επέδειξαν εξαιρετικά αργά αντανακλαστικά, παρά το πλήθος των διαμαρτυριών από χρήστες παγκοσμίως.

Όλοι οι χρήστες του Twitter παρακολουθούσαν από νωρίς το απόγευμα- οπότε και έγινε γνωστή η ύπαρξη των συγκεκριμένων προφίλ- σαστισμένοι και σοκαρισμένοι τις αναρτήσεις των -προφανώς- ψυχικά διαταραγμένων και άρρωστων χρηστών, οι οποίοι δρούσαν ανεξέλεγκτα επί ώρες.

\"\"

\"\"

Να σημειωθεί ότι παρόλο που έγιναν επανειλημμένα report να διακοπεί η λειτουργία και να μπλοκαριστούν οι λογαριασμοί του, κάτι τέτοιο για τρεις-και πλέον- ώρες δεν είχε καταστεί εφικτό.

\"\"
(Mετά από αρκετή ώρα κατέβηκαν οι φωτογραφίες από τον έναν χρήστη)

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν ήταν σοκαριστικές και περιείχαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Tην ίδια ώρα χιλιάδες χρήστες αναρτούσαν μηνύματα προκειμένου να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός και να εξαφανιστούν οι φωτογραφίες.

\"\"

Τελικά, περί τις 18:50 τα προφίλ των δύο χρηστών «μπλοκαρίστηκαν».

\"\"

Η zougla.gr επικοινώνησε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία συνδράμει στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook