Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, πακιστανικής καταγωγής, προχώρησαν οι λιμενικές αρχές το μεσημέρι στον Ενετικό Λιμένα Χανίων.

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 18, 19  και 35 εντοπίστηκαν από άντρες του Σώματος να έχουν στήσει την πραμάτεια τους και να πωλούν προϊόντα χωρίς να έχουν άδεια υπαίθριου εμπορίου καθώς και τα νόμιμα παραστατικά. Επίσης σε έλεγχο που έγινε πάνω τους διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα καθώς δεν διέθεταν σχετικά έγγραφα.

Ειδικότερα, στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκαν, ογδόντα πέντε (85) και εκατόν δέκα έξι (116) κλεψίτυποι δίσκοι ήχου και εικόνας αντίστοιχα.

Σε κοντινή απόσταση συνελήφθησαν οι δυο συμπατριώτες του, ηλικίας 35 και 18 ετών διότι στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν τριάντα επτά (37) ελαστικές μπάλες (χλαπάτσες) και τέσσερα (04) ιπτάμενα πλαστικά παιχνίδια, ενώ στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκαν δεκαεννέα (19) ελαστικές μπάλες (χλαπάτσες).

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ενώ το παράνομο εμπόρευμα κατασχέθηκε και πρόκειται να παραδοθεί στη Δημοτική Αστυνομία Χανίων/ Τμήμα Ειδικών ελέγχων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook