Τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Accord για τις αγορές των βόρειας Αμερικής έδωσε στη δημοσιότητα η Honda. Αν και στο δελτίο Τύπου δεν αναφέρεται κάτι σχετικά, το ευρωπαϊκών προδιαγραφών μοντέλο δεν αναμένεται να διαφοροποιείται σημαντικά. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το Accord θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο τόσο ως 4θυρο sedan όσο και ως δίθυρο coupe.

Η δυναμική εμφάνιση του νέου Accord επιτυγχάνεται χάρη στις ακμές του καπό, τους ογκώδεις προφυλακτήρες, τη μεγάλη εισαγωγή αέρα και τις έντονα κεκλιμένες πρώτη και τρίτη κολώνα. Το coupe μοντέλο έχει διαφορετική μάσκα, προφυλακτήρες αλλά και φωτιστικά σώματα. Η Honda υπόσχεται ποιοτικότερο και πιο ευρύχωρο εσωτερικό, τη στιγμή που το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου έχει μειωθεί.

Στην Αμερική, εκτός από τις βενζινοκίνητες εκδόσεις 2.4 και V6 3.5, θα κυκλοφορήσει και υβριδική. Ένα 4κύλινδρο σύνολο με χωρητικότητα 2 lt. θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 163 PS, ο οποίος θα προσφέρει κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων για σύντομες αποστάσεις (έως 24 km) και με ταχύτητα έως 100 km/h.

 

newsauto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook