Το μεγάλο του ταλέντο έδειξε ο Μπάμπης Χαϊδεμενάκης του Τάλω ΑΝΕΚ LINES, που έκανε το \”3 στα 3\” στους πανελλήνιους τίτλους.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Τάλω:

Υπερήφανους έκαναν για άλλη μια φορά οι αθλητές του  ΤΑΛΩ τους χορηγούς τους ΑΝΕΚ και Ταχυδρομικό ταμιευτήριο καθώς κατάφεραν να διακριθούν σε όλες τις κατηγορίες των αγώνων. Χαιδεμενάκης Μπάμπης… ο αθλητής του Τάλου ANEK Lines έδειξε για μια ακόμα φορά, το μεγάλο του ταλέντο, αλλά και τη σοβαρή και σκληρή προσπάθεια που κάνει.

Απέδειξε πως δεν κέρδισε τυχαία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα DH πριν ένα μήνα, κάνοντας το 3 στα 3 για το 2012! Είναι πλέον Πρωταθλητής Ελλάδος και στο ΒΜΧ  αλλά και στο 4cross!!

Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΒΜΧ και 4cross του 2012 που έγινε στις εγκαταστάσεις του MINOAN CAMP στις Μελέσσες Ηρακλείου από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ οι αθλητές του Τάλου ANEK Lines κατάφεραν να πάρουν 5 μετάλλια.

Δυο χρυσά για τον Χαιδεμενάκη Μπάμπη στο ΒΜΧ και στο 4CROSS

Ένα ασημένιο ο έφηβος  Κακαβελάκης Γιάννης  στο 4CROSS , ένα χάλκινο ο Φραγκιουδάκης Γιάννης ΣΤΟ ΒΜΧ κι ένα ακόμα χάλκινο, Ο Ορφανουδάκης Κώστας ΣΤΟ 4CROSS.

Στο 4CROSS επίσης ο  ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ κατετάγη 5ος και ο ΚΑΝΟΥΠΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 7ος.

Στον αγώνα ΒΜΧ εκτός μεταλλίων αλλά ψηλά στη κατάταξη τερμάτισαν οι Κακαβελάκης Γιάννης 6ος, Ορφανουδάκης Κώστας 7ος και Κανουπακης Γιώργος 8ος.

Παράλληλα τη Κυριακή το πρωί έγιναν και διασυλλογικοί αγώνες ΒΜΧ για τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες. Οι αθλητές της κατηγορίας παμπαίδων του Τάλου ANEK Lines τερμάτισαν: Νερατζάκης Φοίβος 1ος, Σπερελάκης Θρασύβουλος 2ος και Κανουπάκης Κωνσταντίνος 3ος.

Ενώ η Σοφια Λιοδακη του Ταλου ANEK Lines, ήταν η  νικήτρια στην κατηγορία μίνι μεγάλα.
Τέλος στα μίνι μικρά ο Κώστας Λιοδάκης τερμάτισε στη τέταρτη θέση.

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τους όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook