Για την Ιταλία θα αναχωρήσει την Κυριακή (12/8) ο Αντώνης Τσουρουνάκης, που θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών.
 
Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει:

Για το Λινιάνο της Ιταλίας όπου θα πραγματοποιηθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, κατηγορίας Ανδρών - Γυναικών αναχωρεί την Κυριακή (12/8) από τα Χανιά ο Αντώνης Τσουρουνάκης.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση, θα κολυμπήσει στα αγωνίσματα των 200 και 400 μέτρων επιφάνειας αλλά και στη σκυταλοδρομία 4x200 στοχεύοντας στις καλύτερες δυνατές επιδόσεις και στην κατάκτηση μεταλλίων.

Όπως δηλώνει ο ίδιος: «Έχω προετοιμαστεί για μία καλύτερη ατομική επίδοση και από εκεί και πέρα αποσκοπώ στην κατάκτηση κάποιου ή κάποιων μεταλλίων. Στόχος είναι και η κατάρριψη ρεκόρ... Βρίσκομαι σε πάρα πολύ κατάσταση και ειδικότερα τον τελευταίο καιρό νιώθω να είμαι αρκετά καλά».
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13 Αυγούστου και θα διαρκέσουν έως τις 23 του μήνα. Η Εθνική μας ομάδα θα πάρει μέρος με μεγάλες προσδοκίες, αλλά και με τον Ουίλιαμ Μπάλντουιν να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Έχουμε τον Ουίλιαμ Μπάλντουιν ο οποίος είναι ήδη με δύο παγκόσμια ρεκόρ. Στόχος είναι να έχουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη επίδοση με κάποια θέση στο βάθρο για τη σκυτάλη μας, στα 4x200 και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο», επισημαίνει ο Αντώνης Τσουρουνάκης.